forumda açmak istenilen başlığın daha önce açılmış olduğunun farkına varıldığında yaşanılan hüzün

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Eski konuları bilenler için daha zor çünkü açılan her benzer başlıkta doğrudan "Bu konu mevcut" diye aklından geçiyor.

Bir başlık açarken artı şeyler düşünmüyorum sadece açıp eğlenmek istiyorum varsa var napalim )

Eski konuları bilenler için daha zor çünkü açılan her benzer başlıkta doğrudan "Bu konu mevcut" diye aklından geçiyor.

Konuların yorum sayıları, katılım oranları, vs aktif üye sayısıyla çok da alakalı değil. Eski konularda da gördüğüm kadarıyla başlıklara yönelik ilgisizlikten yakınılıyor sürekli.

Konuların yorum sayıları, katılım oranları, vs aktif üye sayısıyla çok da alakalı değil. Eski konularda da gördüğüm kadarıyla başlıklara yönelik ilgisizlikten yakınılıyor sürekli.
İlgi alanları ile alakalı ve biraz da herkesin kendine göre yoğunluğu var. Benzer başlıklar açılınca zaten önceden görüşümü yazmıştım diye yorum yazmayan da olabiliyor.

İlgi alanları ile alakalı ve biraz da herkesin kendine göre yoğunluğu var. Benzer başlıklar açılınca zaten önceden görüşümü yazmıştım diye yorum yazmayan da olabiliyor.

Şekerim forum dediğimiz şeyin baştan bir konsepti, bir ilgi odağı olur zaten. Falanca anime üzerine olur, filanca oyunlar üzerine olur, teknoloji üzerine olur, bla bla. Dışardan gelene bu sayede bir şey sunar yani. Forum esasen odur.

Buranın kendi üye havuzunun birbiri içindeki etkileşiminden başka sunabileceği bir şey yok ki. Kendi bünyesi içinde de yok, dışarıya yönelik de yok. Kendisinin belirli bir ilgi alanı olmayan forumun üyelerinin belirli ilgi alanı olmaması durumu.

Forumsal gibi oluşumların çok ciddi insan kaynağı sıkıntısı var ayrıca.

Bu forumda, “kadınlar hesabı ödemeli mi”, “sevgilinizin ayağını yıkar mısınız?” “Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?” Şeklindeki konulardan üç-beş tane var… Hiç hüzünlemeye gerek yok, aynısından aç gitsin… yeni bembeyaz bir sayfa…

O kadar çok dejavu yaşıyorum ki bu konuya yazmıştım diyorum hatta sözlük konularımdan çifter çifter görüyorum konu açan üye bulmuşuz daha ne isteriz yazın gitsin..

Bu forumda, “kadınlar hesabı ödemeli mi”, “sevgilinizin ayağını yıkar mısınız?” “Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?” Şeklindeki konulardan üç-beş tane var… Hiç hüzünlemeye gerek yok, aynısından aç gitsin… yeni bembeyaz bir sayfa…

O kadar düşmedik

Geri