Forum'da 3,5 yorum üstü bitebilecek konu başlıkları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tavsiyeye açığım. Teşekkürler.

Not: Futbol, maç, futbol kulübü şeysi hariç.

Benim anlamadığım neden bu kadar napsak diye düşünüyorsun "erkeklerin menopoz yaşı " vs aç erkeklerden önce kadınlar yazar zaten sonra erkekler de kadınlara kızar yazar çekirdek alır izlersin hepsi bu

Benim anlamadığım neden bu kadar napsak diye düşünüyorsun "erkeklerin menopoz yaşı " vs aç erkeklerden önce kadınlar yazar zaten sonra erkekler de kadınlara kızar yazar çekirdek alır izlersin hepsi bu
Hayir
Ornegin erkek&kadin iliskileri yada;

- Sevgilin rakunu opse ne olur
- Sevgiliniz arkanizdan sag tarafiniza gecip sol omzunuza vursa dogru tarafa donup bakabilir misiniz.

gibi konu basliklarini yeriyor.
Futbol harici tutmayacak konulari yazalim diyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geçmiş forum aşklarıyla ilgili bir başlık olursa bankolar:

Konu sonucu 4.5 üst yorum
Admin, BAN monitörüne gider

Hakikaten ya, erkekler özel konusu açtım başlıkta erkek yok. Oggy var, ben varım, lakin bizdeki testesteron oranı erkek değil kek yapmaya yeter ancak.

Supervisor'ım olmaya çok yaklaştın ama çekirdekden kaybettin. Kuruyemiş bize uymaz.

Hayir
Ornegin erkek&kadin iliskileri yada;

- Sevgilin rakunu opse ne olur
- Sevgiliniz arkanizdan sag tarafiniza gecip sol omzunuza vursa dogru tarafa donup bakabilir misiniz.

gibi konu basliklarini yeriyor.
Futbol harici tutmayacak konulari yazalim diyor.

Yok ya, cosplay partnerimle uyumlu bir seks için penisimin canlandırabileceği favori anime kahramanları gibi başlıklara da okey'im ben. Sadece futbol ve takım taraftarlığı hariç

Yok ya, cosplay partnerimle uyumlu bir seks için penisimin canlandırabileceği favori anime kahramanları gibi başlıklara da okey'im ben. Sadece futbol ve takım taraftarlığı hariç
Takti beline kamcisini , aldi eline kargisini. Buyrun semeriyle yulariyla maganda sizindir der mihri bir konusunda.

Takti beline kamcisini , aldi eline kargisini. Buyrun semeriyle yulariyla maganda sizindir der mihri bir konusunda.

Bir de gelip oraya ilk yorumu atan üyenin o olması şahane. Forum'da bunu yapmayan üye mi var falan diyor.

İçinden geçeni söyle başlığına her gün düzenli olarak beni şeyapan yok mu yazıyorum ben zaten.

Senin bildiğin erkeklerden değilim. Miyyau

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri