aloneboy1903
Gümüş Üye
Onu yapicami o banknotnan sigarami yakarim daha iyii.
Ben olsam 200 euro az olur deyip 500 euro ile yakardım sigaramı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu yapicami o banknotnan sigarami yakarim daha iyii.
Evet yavrum sorma... Erkek kardeşim deli gibi her gün son durumu atıp duruyor çıldırdikkk....Azemide cildirttilar![]()
Maleswf tlnin kurus gibi degerde kalmasi eminim tum yerlileri maf etti kuzumEvet yavrum sorma... Erkek kardeşim deli gibi her gün son durumu atıp duruyor çıldırdikkk....
Tüm akrabaları arıyorum şu an.... Hepsinden 100 frank gelse yazlığı arabayı alıyorum...Alo nerede bu forum yönetimi, konu başlığını acilen 100 frank olarak değiştirsin lütfen..
Ya para pul nedir, insanın sağlığı yerinde olsun.. kalbi güzel insanlarla karşılaşsın..Tüm akrabaları arıyorum şu an.... Hepsinden 100 frank gelse yazlığı arabayı alıyorum...
Frank 20ye dayanmış diyorum kalbi güzel insanlar diyorsun uf kafa ütüleme.... Bahsedeceğim yavrum şu an işim var byYa para pul nedir, insanın sağlığı yerinde olsun.. kalbi güzel insanlarla karşılaşsın..
Benim yakışıklılığım dan ne zaman bahsedeceksin.. birkaç yere yazsan diyorum, yoksa gönderdiğim rüşveti iade et..
Para birimin de senin gibi zirvede ahaha. Nerede senin üye sözlüğün söyle bakalım bana.. yılın güzeli oyunu da sana vermiştik.. üstelik bunların hepsini bedava yaptık.. IBAN nereye yazıyoruz.resmen imza yapmam için söylenmiş sanki ahsmfgkfjfjfjfjgjjf
"Frank 20ye dayanmış diyorum kalbi güzel insanlar diyorsun uf kafa ütüleme...."
inş biriyle tartışırım da bunu atarım ya çok iyi gkgjgjgkg
Sen niye bugünlerde bu kadar keyifli ya, abin veya ablandan para mı kopardın acaba.her şey üye sözlüğüme yapacağınız övgü kalitesine bağlı...
(bunu duyan plesk ve oggy)
Ekli dosyayı görüntüle 50137
aksjfjfjfjfjfjf
Aylardır hiçbiriyle görüşmüyorum, beni çok yanlış tanımlıyorsun. Bir miktar üzüyor... gkgjgSen niye bugünlerde bu kadar keyifli ya, abin veya ablandan para mı kopardın acaba.
Espriler yapıyorsun, enerjik havan var. Şarap mı içtin acaba..
Kusura bakma lütfen, neden böyle aklımda kalmış bilmiyorum. Sana şimdiden afiyet olsun, noel sonrası yılın güzeli ödülünü almak için foruma uğra lütfen, bir kere oy verdiğim bir şeyin kazanmış olduğunu görmek istiyorum ahajaj.Aylardır hiçbiriyle görüşmüyorum, beni çok yanlış tanımlıyorsun. Bir miktar üzüyor... gkgjg
keyfim: noel'e 4 gün kaldı ondan sanırım. çünkü o gün gerçekten güzel şaraplar içeceğim:d