Forumda 100 Euro göndermesi muhtemel gurbetçi üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşlar görev iptal.. biraz daha konuya yazarsanız para göndermek zorunda kalacağız :)

Alo nerede bu forum yönetimi, konu başlığını acilen 100 frank olarak değiştirsin lütfen..

Tüm akrabaları arıyorum şu an.... Hepsinden 100 frank gelse yazlığı arabayı alıyorum...
Ya para pul nedir, insanın sağlığı yerinde olsun.. kalbi güzel insanlarla karşılaşsın..
Benim yakışıklılığım dan ne zaman bahsedeceksin.. birkaç yere yazsan diyorum, yoksa gönderdiğim rüşveti iade et..

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Ya para pul nedir, insanın sağlığı yerinde olsun.. kalbi güzel insanlarla karşılaşsın..
Benim yakışıklılığım dan ne zaman bahsedeceksin.. birkaç yere yazsan diyorum, yoksa gönderdiğim rüşveti iade et..
Frank 20ye dayanmış diyorum kalbi güzel insanlar diyorsun uf kafa ütüleme.... Bahsedeceğim yavrum şu an işim var by

resmen imza yapmam için söylenmiş sanki ahsmfgkfjfjfjfjgjjf

"Frank 20ye dayanmış diyorum kalbi güzel insanlar diyorsun uf kafa ütüleme...."

inş biriyle tartışırım da bunu atarım ya çok iyi gkgjgjgkg

resmen imza yapmam için söylenmiş sanki ahsmfgkfjfjfjfjgjjf

"Frank 20ye dayanmış diyorum kalbi güzel insanlar diyorsun uf kafa ütüleme...."

inş biriyle tartışırım da bunu atarım ya çok iyi gkgjgjgkg
Para birimin de senin gibi zirvede ahaha. Nerede senin üye sözlüğün söyle bakalım bana.. yılın güzeli oyunu da sana vermiştik.. üstelik bunların hepsini bedava yaptık.. IBAN nereye yazıyoruz.

Para birimin de senin gibi zirvede ahaha. Nerede senin üye sözlüğün söyle bakalım bana.. yılın güzeli oyunu da sana vermiştik.. üstelik bunların hepsini bedava yaptık.. IBAN nereye yazıyoruz.
her şey üye sözlüğüme yapacağınız övgü kalitesine bağlı...

(bunu duyan plesk ve oggy)

0E0CF60C-81E3-45CE-A953-28A9C8269925.jpeg

aksjfjfjfjfjfjf

Sen niye bugünlerde bu kadar keyifli ya, abin veya ablandan para mı kopardın acaba.
Espriler yapıyorsun, enerjik havan var. Şarap mı içtin acaba..
Aylardır hiçbiriyle görüşmüyorum, beni çok yanlış tanımlıyorsun. Bir miktar üzüyor... gkgjg
keyfim: noel'e 4 gün kaldı ondan sanırım. çünkü o gün gerçekten güzel şaraplar içeceğim:d

Aylardır hiçbiriyle görüşmüyorum, beni çok yanlış tanımlıyorsun. Bir miktar üzüyor... gkgjg
keyfim: noel'e 4 gün kaldı ondan sanırım. çünkü o gün gerçekten güzel şaraplar içeceğim:d
Kusura bakma lütfen, neden böyle aklımda kalmış bilmiyorum. Sana şimdiden afiyet olsun, noel sonrası yılın güzeli ödülünü almak için foruma uğra lütfen, bir kere oy verdiğim bir şeyin kazanmış olduğunu görmek istiyorum ahajaj.
Benim barbunya yemeğine oy vermemiş olman beni üzmüştü ama olsun..

O bir gurbetçi değil, ama babasının frank zengini olduğunu duydum. Babasına kalan yüklü miktarda emeklilik ve fon parasını duyunca, Türkiye'ye yerleşmeye ikna eden @Aze yavaş yavaş arkadaşları ile bağı koparmaya başladı. Bana gelen "albeni" tarzında ki çikolatayı övmem için 20 frank teklif etti. O paraya adam öldürürüm lannn.
IMG_20211229_165904.jpg

Congratulations!
You won USD 200

kızlar anlamıştır

para deilde gülümsemesi ni atsın cok guzel gülüyor ya :/

Geri