ForumBahane'nin Görüntüsü Kaydı Düzeltemiyorum

Konu sahibi son olarak 4543 gün önce görüldü
Daha öncede böyle olmuştu ama sonradan nasıl olduysa düzeldi. Chrome kullanıyordum o zaman, chrome bozulunca Yandex'e geçtim ve şu an Yandex kullanıyorum yandex te bozuldu.
Az önce sayfayı yeniledim ve birden bire yazılar bu hale geldi.
Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı?

c9d.jpg

Görüntüden tam anlayamadım ama sayfadayken sağı tıklayıp kodlama > Soldan sağa Belge seçili mi ? Sağdan sola belge seçili gibi geldi de..

y2o2.jpg

Kodlama bölümünü sağ tıklayıp değilde bu şekilde buldum. Ama burda da sadece bu seçenekler var?

b47i.jpg

Türkçe'yi buldum ama ISO yazan yoktu, bende Türkçe'yi işaretledim yinede. Şimdi üyelerin yazıları düzeldi ama gördüğümüz gibi bazı yerlerde değişiklik yok.

pdwkf.png

yandex i açıp ayarlara baktım bu şekilde böyle yapıp denermisiniz birde

Forumun En Alt Sol bölümünde olan Dil Seçeneğini Türkçe [TR] olarak seçersen düzelecektir

TeamViewer'dan Em!R ile o kadar da uğraştık, saolsun teşekkür ederim ona :)
Ve EmRe abi dediğin gibi yaptım seçenek english miş. Düzeldi. Peki neden durduk yere o şekilde oldu?

Sanırım Klavyeden bir tuş var ona basınca oluyor. yada maus ile yanlışlıkla olmuştur.

Sevgili Bond, James Bond, ForumBahane önce Forumsal oldu, sonra radikal sağcı müfşiklere satıldı, bizleri de kamplara götürdüler, internet ekmek ve su veriyorlar, her şey yolunda sadece Allahımız kaydı.​
Kendine iyi bak.​

Geri