Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
superisi:Neden intihar ediyosun
xOrjinalx:Kunkişim beni hergün dövüyor dayanamıyorum artık
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
EmRe: Neden intihar ediyosun
She`: Şeytan söledi
EmRe: Ne dedi
She`:Hala diyo sende duymuyo musun atlayamaz ki atlayamaz ki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z3yn3P: Neden çıktınız buraya düşeceksin
GuLSe: Ya manyak mısın nesin intihar edicem heralde
Z3yn3P:Heralde diyosun emin değil misin
GuLSe:Sen Reha Muhtar olmalısın sorularından anladım
Z3yn3P: Bırak sorularımı nasıl intihar edeceksin buradan aşağı atlayarak mı?
GuLSe: Allah’ım sende atlamamı istiyosun yoksa bunu göndermezdin atlıyorum
Z3yn3P:Kimle konuştun öldün mü? Seni çok seviyorum kalbimde yaşayacaksın GuLSe'mm
aRtiStic: Neden intihar ediyosun
KraL: Uçak biletlerine zam gelmiş bedava uçucam
Aysima:Neden intihar ediyosun
StilkoliC:Sus çaktırma sana bi sır verim atlamıcam şov yapıyorum sesim çok güzelde gazeteciler nerede kaldı ya
Aysime: Aman dikkat et düşeceksin
AtilkoliC: Bak bi şarkı sölim mi çokta güzel dans ederim prova yapalım bak şimdi kafamın üstünde dönücem
Aysima: Dur ellerini kaldırma dikkat et
…
Aysima: Minik Kuşum Gitti :icon_sad:
Aspirin`:Neden intihar ediyosun
dım_dıs: Sigara içmek öldürüyomuş herkesi beni o öldüremiycek
EmRe:Neden intihar ediyosun
riXos:She`ye evlen benimle senin için ölürüm dedim inanmadı
EmRe:eeeee
riXos: eee si buradan atlayınca inanacak kabul eder o zaman
CaDu: Neden intihar ediyosun daha çok gençsin
SuSeM: Eve geç kaldım annem aradı az önce ”baban seni öldürecek çabuk gel” dedi babam benim yüzümden katil olmamalı

xOrjinalx:Kunkişim beni hergün dövüyor dayanamıyorum artık
EmRe: Neden intihar ediyosun
She`: Şeytan söledi
EmRe: Ne dedi
She`:Hala diyo sende duymuyo musun atlayamaz ki atlayamaz ki
Z3yn3P: Neden çıktınız buraya düşeceksin
GuLSe: Ya manyak mısın nesin intihar edicem heralde
Z3yn3P:Heralde diyosun emin değil misin
GuLSe:Sen Reha Muhtar olmalısın sorularından anladım
Z3yn3P: Bırak sorularımı nasıl intihar edeceksin buradan aşağı atlayarak mı?
GuLSe: Allah’ım sende atlamamı istiyosun yoksa bunu göndermezdin atlıyorum
Z3yn3P:Kimle konuştun öldün mü? Seni çok seviyorum kalbimde yaşayacaksın GuLSe'mm
aRtiStic: Neden intihar ediyosun
KraL: Uçak biletlerine zam gelmiş bedava uçucam
Aysima:Neden intihar ediyosun
StilkoliC:Sus çaktırma sana bi sır verim atlamıcam şov yapıyorum sesim çok güzelde gazeteciler nerede kaldı ya
Aysime: Aman dikkat et düşeceksin
AtilkoliC: Bak bi şarkı sölim mi çokta güzel dans ederim prova yapalım bak şimdi kafamın üstünde dönücem
Aysima: Dur ellerini kaldırma dikkat et
…
Aysima: Minik Kuşum Gitti :icon_sad:
Aspirin`:Neden intihar ediyosun
dım_dıs: Sigara içmek öldürüyomuş herkesi beni o öldüremiycek
EmRe:Neden intihar ediyosun
riXos:She`ye evlen benimle senin için ölürüm dedim inanmadı
EmRe:eeeee
riXos: eee si buradan atlayınca inanacak kabul eder o zaman
CaDu: Neden intihar ediyosun daha çok gençsin
SuSeM: Eve geç kaldım annem aradı az önce ”baban seni öldürecek çabuk gel” dedi babam benim yüzümden katil olmamalı