ForumBahane Yönetim Beyin Takımı

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ForumBahane Yönetim Beyin Takımı Gururla Sunar ;

Sizler için saatlerini harcayan , hep daha iyiyi daha fazlasını bulmanızı ilke edinen ForumBahane Yönetim Beyin Takımı Pc Arkasında Neler Yapıyor? Pc Arkası Halleri Nasıl?

60d45.gif

Daha iyi nasıl olunur , kim hangi konuyu ister diye düşünüp duruyor genç beyinler..

60d54.gif

EmRe daha küçük bir çocukken , başında 3 tel saç varken başladı planlarını yapmaya..O kadar yetenekliydi ki tek elle bilgisayarın üstesinden geliyordu.Pek de şirinmiş :srl:

60d8s.gif

EmRe o kadar çok sevdi ki bu işi bilgisayarıyla arasında duygusal bir bağ gelişti zamanla..(Merak etmeyin o bilgisayarı alacağım elinden :D:D:D )

60dcy.gif

TıLSıM kendini işine kaptırmış gidiyor.Minik hayvanı bile görmüyor..Böyle çalışma azmi gördünüz mü hiç :p

60dkz.gif

TıLSıM forumdan arta kalan zamanlarında dikiş işlerine veriyor kendini , burdan elde ettiği kazancı foruma harcadığı söylentileri var :icon_yokcanim:

60dgj.gif

She` şıklığından ve zerafetinden hiçbirşey kaybetmeden işini en güzel şekilde yapıyor..Ceo'sunun verdiği çiçekleri de almış karşısına durdurabilene aşk olsun :cici:

60dp1.gif

She` fırsat buldukça Ceo ile zaman geçiriyor.En son balık tutarken görülmüşler :srl: (Allah nazarlardan korusun demeyi unutmayın)

60drf.gif

Kaan sessiz ama derinden çalışmalarını yapıyor.Forumun gizli kahramanlarından.

60dtb.gif

Herşey Forum İçin düşüncesi bu olsa gerek..xLee pc başında yokken bile yoldan çevirdiği birini alıyor pc başına oturtuyor..

60dw8.gif

GüLSe 70 yaşında bile vazgeçmiyor ForumBahane aşkından..ForumBahane sevdası evlenmesine bile engel olmuş..

60dyu.gif

Bilgisayarındaki sorunu anlayamayan aRtiStic yorum yapamadığı için hırsını bilgisayardan alıyor.Ama tabi artistliğin alemi yok alırsın karşılığını!

60f23.gif

ForumBahane Avatar Dükkanı müdürlerimizden Feronia yine harikalar yaratıyor..Sipariş verin 1 avatar isteyene 2. avatar bedava

60f47.gif

Dj'lerimizden Tatanga , Cem Yılmazın Yahşi Batı filminden etkilenmişe benziyor..Son günlerde yayınlarında sık sık Cowboy şarkıları çaldığı söyleniyor..10 parmakta 10 marifet bu olsa gerek , hem dj hem sop hem djsop hem de forumcu..Devam karşim :D:D

60fb9.gif

Kulkedisi forumdan arta zamanlarda nickine de ilham kaynağı olmuş kedisiyle zaman geçiriyor :D:D
Kedisini kendi haline bıraktığı zamanlarda forumda sabahladığı oluyor..

60fdz.gif

She` , GüLSe , TıLSıM ve Z3yn3P aralarındaki duygusal bağı bilgisayarlarına da işlemişler.. :o

60fh3.gif

ForumBahane'yi duymayan kalmadı..Öyle ki millattan öncekiler bile vazgeçemedi bu sıcak aileden..

60fjs.gif

Dikkat edin !! Bağımlılık Yaratıyoruz !!
Sonunuz Böyle Olmasın!!

60flq.gif

HERŞEY SİZİN İÇİN

ve

HEP DAHA İYİSİ İÇİN

ßen buna bayıldım bayıldım :zuha::zuha::zuha: Ellerine sağlık canısım Çok güzel , harikaa olmuşşşşşşşşşşş :cici: :srl:​

Mükemmelsin yine Zeynep'cim harika olmuş valla çok beğendim :))

Çok beğendim teşekkürler,emeğinize sağlık:D

Canım benim yine yapmışsın yapacagını ellerine saglık :)

Resimler gözükmüyor ama yazılar da yetiyor. Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri