Forumbahane.NET Kısa Film |İçeri Hucüm Et :)

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
Keşke uzun dönem yapmasan ,okuyup bi bölüm dandik hiç işe yaramicakta olsa ondan sonra kisa dönem yapsan :( üzülüyorum çünkü benm bitireli 3 sene oldu 15 ay yaptim , geri dönsem yapmam !

Çalışıp Borc Ödemekten , Eve Ekmek Getirmekten Okumaya Bir Türlü Fırsatım Olmadı. 2 Kere Girdim Sınava çalışırken Hemde. 2'Sindede Biryerleri tutturmama Ragmen Evi Bırakıpta Gidemedim. Saglık Olsun. 10 Ay Fazla Yapmışım Koymaz Bana Yeterki Şerefle Geçsin o 15 Ay :)

Gerçekler canim! orasi bildiğin gibi değil ben kardeşimizi çok sevdiğim için diyorum !

Çalışıp Borc Ödemekten , Eve Ekmek Getirmekten Okumaya Bir Türlü Fırsatım Olmadı. 2 Kere Girdim Sınava çalışırken Hemde. 2'Sindede Biryerleri tutturmama Ragmen Evi Bırakıpta Gidemedim. Saglık Olsun. 10 Ay Fazla Yapmışım Koymaz Bana Yeterki Şerefle Geçsin o 15 Ay :)

sağlik olsun güzel kardeşim n diyim o zaman anlatinca bunlari diyecek bişe de kalmiyo tabiğ ki şerefinle yapar gelirsin . Aslanlar gibi yaparsin hemde ! ama kolay olmicak hemde hiç kolay olmicak, bu sivildeki zorluk hiç kendi hazirla! kaçlisin ?

Ben Oranın Nasıl Bir yer ve Neler yaşıcagımın Farkındayım Mehmet :) Ailemde Birçok Uzman Çavuş Olupta İstifa Edip Gelenler var. 91'liyim. En Azından Kimlik Öyle Diyor :D

iyi daha yaşin çok genç! yaparsin gelirsin madem tecrübeli kişilerde war bana söz düşmez o halde ,hayirli teskereler!

Geri