Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Kötü anne : SuSeM
Üvey Kardeş : She
Diğer üvey kardeş : superisi
woLKan : Beyaz atlı yakısıklı savaşcı prens kavga etmeyen seven prens
EmRe : woLKan'ın babası , yani kral
Z3yn3P : woLKan'ın ana$ı kraliçeeeee =)
GuLSe : Bizim kıytırık Kulkedisini prensese çeviren cadı kibarcası peri :kiki:
SuSeM : Yerleri sildin mi ! Lavaboyu ovdun mu ! Külü döktün mü ! Pisssssss kıytırık Kulkedisi seniiiiiiiiiii !! Heryer pırıl pırıl olcak anlasıldı mı !!! Rep mep yok sana onları benim cici kızlarım hakkı sana rep nedir diye sorsam
-seyyyy kemm kümm dersin ! buzdolabı markası sanırsın hihhhhhhhhhhh =P
Kulkedisi : Ama ama anneciiiim Nicin böyle konusupta üzüyorsunuz beni
SuSeM : Sus bana anne deme !! SuSeM hanım diyeceksin Yok yok SuSeM hanımefendi diyeceksin. hayır hayır bana SuSeM hanımefendiciim diyeceksin pis eşek seni!!
Kulkedisi : peki SuSeM hanımefendiciiim :/
She :Anneeeeeeeeeeeeee !! Odam toplanmamış elbiselerim ütülenmemiş çamasırlarım katlanmamıs ekmegime yag sürülmemiş üstelikkkkk yumurtaam rafadan değil !!!
superisi : Benimde saçlarım tarancak ayakkabılarım boyancak Ayyyyy seni serseeeeeeeemmm hihhh :/
SuSeM : Kulkedisiiiiiiii Duydun dimiiiii hihhhhhhhhh Şunadaaaa
bakın utanmadan kahvaltı ediyor kalk kız sofradan kalkk zıkkımın pekini yiii !
Kulkedisi :Acaba benimde kızarmıs ekmegime yag süren olacakmınedir çileemm.
dım_dıs : Duydukkkkk Duymadık Demeyiiiiiiiin
Peynirrrr ekmek yemeyiiiiin
Kraaaaalıııın tertip eecegi baloyaaaa tüm kızlar davetlidirrrrrrrrrrr !!
Kulkedisi : Acaba baloda kızarmıs ekmek ikram ederler mi ki.
SuSeM ve kızları: Yasasııııııın
EmRe : Bütün kızlar gelecekGenci yaşlısızayıfışişmanızekisidelisi hepsi de gelecek ona göre vezirr!!
xOrjinalx : Emret paşamelbette paşamm(;
Z3yn3P : Olurmu hiiiç paşaaaam Yemek yapmayı bilengüzel fal bakanzeki olmasa da oluraz konusan biri lazım bizeee hihh
woLKan : Ama baba hiç gerek yoktu böyle şeylerehem ben evlenmek istemiyorum ki. Ben güzide bekar mutlu ve mesutum oysakii
EmRe : Torun tombalak isterim ! Evlenlenmezsen tombaladan mı cıkcak bu torunlar :icon_smile:
Ve işte beklenen gunBalo gecesiay prenses olasım geldibenden bi sürü güzel prenses olurduki hihihi :kiki:
SuSeM : Kızlarrrrr hazır mısınız?
She : Ben hazırım anneciiiiiiim
superisi : Bende hazırım bi sürülakin karnım ac
SuSeM : zıkkım ye
Kulkedisi : Bende sizlerle gelebir miyim efendim bi kösede dururum Nolarrrrrrrrr Nolarrrrrrrrrrrrrr
SuSeM : Haaaaa haaa haaa :icon_katildim: Asla !!
Üvey Bajılar: ASLAAAAAA !!!
Kulkedisi : piki:icon_sad:
Kulkedisi talihine küsmüşaglıyordu
-Ben insan değil miyiiiiiiiimben kulun değilmiyiiiiiiiiim
Lakin birden yanında cadı beliriverir seyyperi dicektimki ben Siz saşırttınız
GuLSe : Aglama YavrucuğumBaloya gitmek mi istiyorsunBen seni bolaya yalllah yapacagım merak etme cocuuum
Kulkedisi : Sahimi teyzeciiiiiiimama ama ne giyecegim ki.
GuLSe : Teyze senin sülalendir pis !!!Neyse kalk kalkzırlama
Bırak salya sümük aglamayı ıykk pisss: S
Kulkedisi :piki
GuLSe : Hokussssss pokusssssssssss
adraaaa Kadabraaaaaaaaa
Şu sümüklü prensese dönüşşün.
Kulkedisi : Ayyyyyyyy 10 numaralı bi hatun olduuuum ben dayanamıcam gel öpiim teyseeeee ay pardon abla
GuLSe : Hadi yallah baloya yavrumm =)
Ve papucumun prensesi arrtık balodadır=) Çok mutluduro içeri girer girmez woLKan gözlerini ondan alamazVe bi bakısta carpılır kıza o biçim
woLKan :Aman Tanrım Bu ne güzellikUlen tam hayallerimdeki hatun bu Yasadık beeeeeeee =P
Üvey kızlar: Olamaazzbu kz varken işimiz yaş :/:/
woLKan : Dans edebilir miyiz prensesiiimmm
Kulkedisi : Ayy bilmemkiKızarmıs ekmekte yicekmiyiz ama
woLKan : Sen iste yeterkiiiiiiiiiiiii
Ve dans ederler gece boyuHiç durmadanBirbirlerine asık olmuslardırLakin artık Kulkedisi’nin gitme vakti gelmiştir
Kulkedisi :Ay saat gecenin körü olmuşşgitmeliyiiimmm
woLKan : Nereyeedaha kızarmıs ekmek yiyecektik :/
Kulkedisi : Bi dahaki baloya inşSen al bu ayakkabnının esinibeni burdan bulHadi cawwwww
woLKan : ohh melekiimseni nasılda bi anda kaybettim=(((( Vezirrrrrr derhal bu ayakkabıyı albütün kızlara giydir Kimin ayagına uyuorsa tut sacından getir !! Yada durrrrrrr ! Birlikte gidelim
Heryeri dolaşılarAyakkabıyıda bi cok kızda denerlerAyakkabı bi cok kzıın ayagına uyar ama Prens kızları begenmediği için burun kıvırır =P Ve sonundapapucumun prensesinin evlerine dogru yaklasırlarKapıyı Kulkedisi açar=P
SuSeM : Hoşgeldiniz efenimNe ikram edelim ?
xOrjinalx : ayak:icon_katildim:
woLKan : BiliyorsunuzO Eşşiz gecede sevgi kelebeğimden kalan papucu herkes deniyor kime uyarsa o benim prensesim olacaktırEvdeki tüm kızlar şimdi ayaklarını uzatsınEmrediyorum !!!
She : Ayyyyy olmuorrrrr olmuorrrrrr :/ hih
superisi : bu benim papucum değilmiNerde bırakmısımdurun bi deniimm
Ayaklarım şişmiş bi sürü olmuo =((((
Vezir: Sıradakiiiiii Gelsinnnnnn
Kulkedisi : ayyy beniiim papucumm ooo pis bide benim diye yalan söylüyorsun ohh olmadı işte sana hihhhhhh bnm çünküüü
woLKan : Olamaz .Sanada olmadı ama bu !
Kulkedisi :ama benim papucum niye olmuyor ya:/ Ayaklrım şişti sanırımmm
woLKan : Yalan söleme kız olmuyor işte hih
Kulkedisi : ver bakim şunun numarasına Ama amaaaaa bu 35 nolu ayakkabı :/
185 boya 35nolu ayak olurmu hiççççç O gün ben prensestim ayacıklarım ufacıktı Hemm sen niyee papuc yoluyla aıyorsun beni !! Dans ettiğin kızı hatırlamıor muusun dengesissssssssss hihhhhhhhhhhhhh Küstürük olucam seninle işteeeee :/
woLKan : Napim kızım Allah sana boy vermiş gerisini . Neyseee Prensesssiiiim ask dolu yuvamızaaaa gideliim hadiii
Kulkedisi : Kızarmıs ekmekte yicesmi ?
woLKan : Evetttt melekiiiiim
Kulkedisi : Peki çuku yicesmiiiii ?
woLKan : Evet kuşuuuum
Kulkedisi : Ciklette al banaaaaa
woLKan : Geliyorrrr yumruuuuuuk
Kulkedisi : ayyy haşin prensiiiim bnmmmm
SuSeM , She , superisi : Olaaamaaz
superisi : mutlu sonlardan nefret ediyorum bi sürüüüüüüü hihhhhhh
SuSeM : Mutlu sonu yasaklıyorum bu hikayede mutlu sonla bittiği için KİLİT !

:kiki:
Üvey Kardeş : She
Diğer üvey kardeş : superisi
woLKan : Beyaz atlı yakısıklı savaşcı prens kavga etmeyen seven prens
EmRe : woLKan'ın babası , yani kral
Z3yn3P : woLKan'ın ana$ı kraliçeeeee =)
GuLSe : Bizim kıytırık Kulkedisini prensese çeviren cadı kibarcası peri :kiki:
SuSeM : Yerleri sildin mi ! Lavaboyu ovdun mu ! Külü döktün mü ! Pisssssss kıytırık Kulkedisi seniiiiiiiiiii !! Heryer pırıl pırıl olcak anlasıldı mı !!! Rep mep yok sana onları benim cici kızlarım hakkı sana rep nedir diye sorsam
-seyyyy kemm kümm dersin ! buzdolabı markası sanırsın hihhhhhhhhhhh =P
Kulkedisi : Ama ama anneciiiim Nicin böyle konusupta üzüyorsunuz beni
SuSeM : Sus bana anne deme !! SuSeM hanım diyeceksin Yok yok SuSeM hanımefendi diyeceksin. hayır hayır bana SuSeM hanımefendiciim diyeceksin pis eşek seni!!
Kulkedisi : peki SuSeM hanımefendiciiim :/
She :Anneeeeeeeeeeeeee !! Odam toplanmamış elbiselerim ütülenmemiş çamasırlarım katlanmamıs ekmegime yag sürülmemiş üstelikkkkk yumurtaam rafadan değil !!!
superisi : Benimde saçlarım tarancak ayakkabılarım boyancak Ayyyyy seni serseeeeeeeemmm hihhh :/
SuSeM : Kulkedisiiiiiiii Duydun dimiiiii hihhhhhhhhh Şunadaaaa
bakın utanmadan kahvaltı ediyor kalk kız sofradan kalkk zıkkımın pekini yiii !
Kulkedisi :Acaba benimde kızarmıs ekmegime yag süren olacakmınedir çileemm.
dım_dıs : Duydukkkkk Duymadık Demeyiiiiiiiin
Peynirrrr ekmek yemeyiiiiin
Kraaaaalıııın tertip eecegi baloyaaaa tüm kızlar davetlidirrrrrrrrrrr !!
Kulkedisi : Acaba baloda kızarmıs ekmek ikram ederler mi ki.
SuSeM ve kızları: Yasasııııııın
EmRe : Bütün kızlar gelecekGenci yaşlısızayıfışişmanızekisidelisi hepsi de gelecek ona göre vezirr!!
xOrjinalx : Emret paşamelbette paşamm(;
Z3yn3P : Olurmu hiiiç paşaaaam Yemek yapmayı bilengüzel fal bakanzeki olmasa da oluraz konusan biri lazım bizeee hihh
woLKan : Ama baba hiç gerek yoktu böyle şeylerehem ben evlenmek istemiyorum ki. Ben güzide bekar mutlu ve mesutum oysakii
EmRe : Torun tombalak isterim ! Evlenlenmezsen tombaladan mı cıkcak bu torunlar :icon_smile:
Ve işte beklenen gunBalo gecesiay prenses olasım geldibenden bi sürü güzel prenses olurduki hihihi :kiki:
SuSeM : Kızlarrrrr hazır mısınız?
She : Ben hazırım anneciiiiiiim
superisi : Bende hazırım bi sürülakin karnım ac
SuSeM : zıkkım ye
Kulkedisi : Bende sizlerle gelebir miyim efendim bi kösede dururum Nolarrrrrrrrr Nolarrrrrrrrrrrrrr
SuSeM : Haaaaa haaa haaa :icon_katildim: Asla !!
Üvey Bajılar: ASLAAAAAA !!!
Kulkedisi : piki:icon_sad:
Kulkedisi talihine küsmüşaglıyordu
-Ben insan değil miyiiiiiiiimben kulun değilmiyiiiiiiiiim
Lakin birden yanında cadı beliriverir seyyperi dicektimki ben Siz saşırttınız
GuLSe : Aglama YavrucuğumBaloya gitmek mi istiyorsunBen seni bolaya yalllah yapacagım merak etme cocuuum
Kulkedisi : Sahimi teyzeciiiiiiimama ama ne giyecegim ki.
GuLSe : Teyze senin sülalendir pis !!!Neyse kalk kalkzırlama
Bırak salya sümük aglamayı ıykk pisss: S
Kulkedisi :piki
GuLSe : Hokussssss pokusssssssssss
adraaaa Kadabraaaaaaaaa
Şu sümüklü prensese dönüşşün.
Kulkedisi : Ayyyyyyyy 10 numaralı bi hatun olduuuum ben dayanamıcam gel öpiim teyseeeee ay pardon abla
GuLSe : Hadi yallah baloya yavrumm =)
Ve papucumun prensesi arrtık balodadır=) Çok mutluduro içeri girer girmez woLKan gözlerini ondan alamazVe bi bakısta carpılır kıza o biçim
woLKan :Aman Tanrım Bu ne güzellikUlen tam hayallerimdeki hatun bu Yasadık beeeeeeee =P
Üvey kızlar: Olamaazzbu kz varken işimiz yaş :/:/
woLKan : Dans edebilir miyiz prensesiiimmm
Kulkedisi : Ayy bilmemkiKızarmıs ekmekte yicekmiyiz ama
woLKan : Sen iste yeterkiiiiiiiiiiiii
Ve dans ederler gece boyuHiç durmadanBirbirlerine asık olmuslardırLakin artık Kulkedisi’nin gitme vakti gelmiştir
Kulkedisi :Ay saat gecenin körü olmuşşgitmeliyiiimmm
woLKan : Nereyeedaha kızarmıs ekmek yiyecektik :/
Kulkedisi : Bi dahaki baloya inşSen al bu ayakkabnının esinibeni burdan bulHadi cawwwww
woLKan : ohh melekiimseni nasılda bi anda kaybettim=(((( Vezirrrrrr derhal bu ayakkabıyı albütün kızlara giydir Kimin ayagına uyuorsa tut sacından getir !! Yada durrrrrrr ! Birlikte gidelim
Heryeri dolaşılarAyakkabıyıda bi cok kızda denerlerAyakkabı bi cok kzıın ayagına uyar ama Prens kızları begenmediği için burun kıvırır =P Ve sonundapapucumun prensesinin evlerine dogru yaklasırlarKapıyı Kulkedisi açar=P
SuSeM : Hoşgeldiniz efenimNe ikram edelim ?
xOrjinalx : ayak:icon_katildim:
woLKan : BiliyorsunuzO Eşşiz gecede sevgi kelebeğimden kalan papucu herkes deniyor kime uyarsa o benim prensesim olacaktırEvdeki tüm kızlar şimdi ayaklarını uzatsınEmrediyorum !!!
She : Ayyyyy olmuorrrrr olmuorrrrrr :/ hih
superisi : bu benim papucum değilmiNerde bırakmısımdurun bi deniimm
Ayaklarım şişmiş bi sürü olmuo =((((
Vezir: Sıradakiiiiii Gelsinnnnnn
Kulkedisi : ayyy beniiim papucumm ooo pis bide benim diye yalan söylüyorsun ohh olmadı işte sana hihhhhhh bnm çünküüü
woLKan : Olamaz .Sanada olmadı ama bu !
Kulkedisi :ama benim papucum niye olmuyor ya:/ Ayaklrım şişti sanırımmm
woLKan : Yalan söleme kız olmuyor işte hih
Kulkedisi : ver bakim şunun numarasına Ama amaaaaa bu 35 nolu ayakkabı :/
185 boya 35nolu ayak olurmu hiççççç O gün ben prensestim ayacıklarım ufacıktı Hemm sen niyee papuc yoluyla aıyorsun beni !! Dans ettiğin kızı hatırlamıor muusun dengesissssssssss hihhhhhhhhhhhhh Küstürük olucam seninle işteeeee :/
woLKan : Napim kızım Allah sana boy vermiş gerisini . Neyseee Prensesssiiiim ask dolu yuvamızaaaa gideliim hadiii
Kulkedisi : Kızarmıs ekmekte yicesmi ?
woLKan : Evetttt melekiiiiim
Kulkedisi : Peki çuku yicesmiiiii ?
woLKan : Evet kuşuuuum
Kulkedisi : Ciklette al banaaaaa
woLKan : Geliyorrrr yumruuuuuuk
Kulkedisi : ayyy haşin prensiiiim bnmmmm
SuSeM , She , superisi : Olaaamaaz
superisi : mutlu sonlardan nefret ediyorum bi sürüüüüüüü hihhhhhh
SuSeM : Mutlu sonu yasaklıyorum bu hikayede mutlu sonla bittiği için KİLİT !