Forumbahane Logo Çalışması

Konu sahibi son olarak 3597 gün önce görüldü
Tamamen Can Saıkıntısından az önce yaptım.
Yorumlarınızı beklerim :hi:

Not : Orjinal boyutlarında bakın , çözünürlüğü küçülünce bozuluyor :cici:

c96lb.png

c96lj.png

can sıkıntısına dahil olsa da çok güzel olmuş eline sağlık şu logonun yanına forum için bir amblem olsa çok daha güzel durur diye düşünüyorum

foruma amblemde yapabilirsin yani logo yanına genelde logoların yanına eklıyorlar onu sımgeleyecek türden

şimdiki logoda facenin balonlu f harfi varya onun gibi birşey diyor yani tatlım

bende bir ara yapayım dedim sonra vazgeçtim dediğin gibi baya uğraş gerektiriyor çünkü

ya zaten bunları hazırlamak bile başlı başına çaba biz üniversite zamanı okul gazetesi hazırlarken logoları amblemleri daha bir çok göreli grafikerler hazırlıyordu.Gazetenin içeriğini konularını biz hazırlıyorduk

doğru söylüyosun balım bu işi ticarete dökseydik köşeyi dönmüştük :zuha:

Aynen :zuha:

ya zaten bunları hazırlamak bile başlı başına çaba biz üniversite zamanı okul gazetesi hazırlarken logoları amblemleri daha bir çok göreli grafikerler hazırlıyordu.Gazetenin içeriğini konularını biz hazırlıyorduk

Grafikerlik güzel meslek akşama kadar pc başında tasarım yap oh miss :zuha:
Bende bir süre matbaa da çalıştım grafiker olarak çok kıyak işti :kiki:

Bundan sonra avatar imza yerine kurumsal çalışmayı düşünüyorum :)
Bol bol yaparım :zuha:

Photoshop değil de, After Effects'e yatkınlığın varsa-ya da kolay öğrenirim diyorsan- videohive.net adresinden projelerini satıp, para kazanabilirsin.

Aynen :zuha:

Grafikerlik güzel meslek akşama kadar pc başında tasarım yap oh miss :zuha:
Bende bir süre matbaa da çalıştım grafiker olarak çok kıyak işti :kiki:

valla grafiker arkadaşlar bizden daha az yoruluyorlar dı bizim canımız çıkıyordu ama onlarında yetenek işi sonuç olarak

Photoshop değil de, After Effects'e yatkınlığın varsa-ya da kolay öğrenirim diyorsan- videohive.net adresinden projelerini satıp, para kazanabilirsin.

Kolay öğrenirim :cici:
Denemiştim sanki bir ara öyle hatırlıyorum , teşekkürler bilgi için ama bu tür birşey düşünmüyorum. Daha o kadar profesyonel değilim :hi:

valla grafiker arkadaşlar bizden daha az yoruluyorlar dı bizim canımız çıkıyordu ama onlarında yetenek işi sonuç olarak

Oturduğun yerden mouse oynatıyorsun sadece ama kafan yoruluyor o başka :zuha:

Kolay öğrenirim :cici:
Denemiştim sanki bir ara öyle hatırlıyorum , teşekkürler bilgi için ama bu tür birşey düşünmüyorum. Daha o kadar profesyonel değilim :hi:

Oturduğun yerden mouse oynatıyorsun sadece ama kafan yoruluyor o başka :zuha:

kafan yoruluyor diyorsun da en azından onları 8 saat yorulsun diğerleri 15 saat yoruluyor :D

Avatar imza e kart rank vs. çalışmalarımda var burada :hih:

vay efendim çalışmaların var yani :D sözümü geri aldım o zaman hepsini incelemeye vaktim olmadı bu arada cidden ben grafik konularını genelde yakından takip ederim benimde bir kısmı ilgi alanıma giriyorda :D

Geri