ForumBahane Kızlarının Tasarım Harikaları :D

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3094d.jpg

CaDu klavye tuşlarından yaptığı yüzük ile kapkaç sorununa da çözüm getirmiş oldu..Çantanı mı kaptı çak bitane :pat:

3096u.jpg

Bak seen GüLse'ye otantik bir kolye sunmuş bize..
İngilizcesini de konuşturmuş neckpain (boyun ağrısı) mesajı ile pc başında çok oturmayın demek istemiş :D:D:D

3098y.jpg

Ayh bu ne şirinlik :p
She` yaratıcı zekasını kullanmış ve çok şirin bir PcBoy örneği ile sunumunu sergilemiş :D:D

309b8.jpg

TıLSıM -F- tuşlarının önemini vurgulamak istemiş sanırım..Bunu küpe olarak anlatmaya çalışmış :D:D

309cm.jpg

eSc de TıLSıM'ın izinden gitmiş ve ipe boncuk dizer hesabı sırayı da karıştırmamak için F tuşlarını kullanarak bir bilezik yapmış :D:D

309dt.jpg

Kulkedisi gece kolyesi ile ve tuşlardaki uyum ile tasarımının iddialı olduğunu kanıtlar gibi :D:D:D

309g5.jpg

Diğer kızların tuş bırakmamaları sebebiyle Z3yn3P bulduğu parça ile saçma sapan bir kolye yapmış :D:D:D

3098y.jpg

Ayh bu ne şirinlik :p
She` yaratıcı zekasını kullanmış ve çok şirin bir PcBoy örneği ile sunumunu sergilemiş :D:D

Seviyorum kendimi :p :zuha:

Çok yaratıcı tasarımlar :) daha da yaratıcı olan "forumbahane SÜRÜvenleri" başlığı :D Çok komik :D

Renktaş tasarım do you know :p

Karia Orası da işin sırrı işte komedi kızmı burası başlık da komik olsun :D:D:D:D

Ben nie görmedim daha önce bunu yaa Z3yn3P alemsin valla :)

Teknolojİk gÜzellİk bunun adi herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri