ForumBahane IRC Grubu

Konu sahibi son olarak 4347 gün önce görüldü

Nedenmiş? Ben bilmiyorum. Söylede o enggiiiinnnn tecrübelerinden yararlanalım. Aydınlat bizi ışıl ışıl olalım.. :)

çok düşüncelisin, aslan burcusun -ki benim yükselenim ta kendisi- , galatasaraylısın - ben de :) )

yüqselin çapkınlık hikayelerini dinlios. çok heycanlı la.

la ben yokken burada dönen muhabbeti azra o kadar övüyo ki bi şey kaçırırım diye ders çalışamıyom. tam final zamanı açmayacaktık bunu. :'((

şuan malumatfuruş sayesinde nasıl eğlendiğimizin haddi hesabı yok ahahahahahah.. kimseyi almayalım kanala la artık biz bize olalım hep :/ sdkjfh.

@Henry Chinaski OLUM Bİ DAA BENİM GÖZÜME GÖRÜNME BBMDE TAKILIYON YİNE Dİ Mİ????

Bağlanıyo diyo bağlanmıyo tamam mı bi kere : (

BAHANELERLE GELME BANA!!111 ARA ARA TADIMLIK LOGLAR ATAYIM DA UYUYAMA GECE.

[00:21] <malumatfuruş> ya geçen müzik dersinde pazara gidelim bir tavuk alalım şarkısını yazıyoduk
[00:21] <malumatfuruş> lan millet denden koyuyo yazarken
[00:21] <malumatfuruş> BEN BÜTÜN ŞARKIYI YAZDIM LAN
[00:22] <ykslmzrk> açıktan ilkokul mu okuyosun kank :(

BAHANELERLE GELME BANA!!111 ARA ARA TADIMLIK LOGLAR ATAYIM DA UYUYAMA GECE.

[00:21] <malumatfuruş> ya geçen müzik dersinde pazara gidelim bir tavuk alalım şarkısını yazıyoduk
[00:21] <malumatfuruş> lan millet denden koyuyo yazarken
[00:21] <malumatfuruş> BEN BÜTÜN ŞARKIYI YAZDIM LAN
[00:22] <ykslmzrk> açıktan ilkokul mu okuyosun kank :(
La ciddiyim ya.

[YOUTUBE]5KTsy4p7rpQ[/YOUTUBE]

Çağrışım yaptı nedense :/​

KNKYLA BAŞBAŞA ŞİİR QEYYFİİİ

xA2gEp.png

Vay be, maziye gittim bir an. Turkiye'nin en buyuk sunucusunda guvenlik sorumlusu secildigimde heyecandan sabaha kadar uyumamistim. Ilk mirc scriptimi kodladigimda sifir araba almis gibiydim. O donemler cok zevkliydi. Facebook, twitter, msn messenger gibi seyler yoktu. Hala o yillardan tanidigim arkadaslarim var. Firsat buldukca sunuculara da girerim. 10 yil evvel kurdugum bir sunucunun bugun hala ayakta oldugunu gormek bile beni onurlandiriyor.

mIRC programini kesfettigin icin tesekkurler Khaled.

Geri