Stauffenberg
Gümüş Üye
yapma bunu : ((((((((((((((o değil içeriği öğrenmek isteyenler varsa bana ulaşabilir, ücrette anlaşabilirsek ;))))))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapma bunu : ((((((((((((((o değil içeriği öğrenmek isteyenler varsa bana ulaşabilir, ücrette anlaşabilirsek ;))))))
yapma bunu : ((((((((((((((
malumat ve aura varken nasıl kabul edebilirdim??????!!!???
tamam ücret istemiyorum herkese anlatabilirim sen nasıl benimle tanışmayı reddedersin??!!!1
arkadaşlar günün bağzı saatlari çok ayıp ediyosunuz !
sana hangi saat uygunsa o zaman açalım kamki biz sana uyalım sen bize değil. :p
dün arkamdan konuşmuşsunuz. zaten sabaha karşı girebildim, aura ile henry'nin arasında resmen ne öbüşüyonuz lan diyen adam gibi oldum.
dün arkamdan konuşmuşsunuz. zaten sabaha karşı girebildim, aura ile henry'nin arasında resmen ne öbüşüyonuz lan diyen adam gibi oldum.
ahah kamki hep iyi konuşuyoz ama, aramızda senin arkandan kötü konuşacak kimse yok. :p eheh hiç sorma, ateş bacayı sardı valla. askldaf.
ahah kamki hep iyi konuşuyoz ama, aramızda senin arkandan kötü konuşacak kimse yok. :p eheh hiç sorma, ateş bacayı sardı valla. askldaf.
arada ben gözlerimi kapatıyorum hadi konuşun diyorum aşgım maşgım diyolla
la her şeyi anlattın BÖYLE Mİ KONUŞMUŞTUK?? BİZ DE SENİN SIRRINDAN BAHSETSEK ŞİMDİ İYİ Mİİİ????
aman sakın haa. bak bugün bi sırrımı daha vercem size
Size iyi eğlenceler,ben okumaya gidiyorum : (
Ýçeriye girmek için belirli kriterleriniz var mý? Yoksa destur deyip dalabiliyoz mu? :p
malumat ve aura varken nasıl kabul edebilirdim??????!!!???
yksl. dün gece ben malumat aura henry üçlüsü arasında o duruma düştüm. bide benim halimi düşünsene(