Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
xOrjinalx : pişt bak hele
Admin : Evet
xOrjinalx :Hani derler ya film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.
Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu :lelele:
Admin : Banned ! :mad:
StilkoliC : Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Admin : Yanlis yere acilmis konulari tasir kurallara aykiri mesajlari siler vs
StilkoliC : Getir gotur isleri yani hani ofislerde calisan ofisboylar gibi baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?
Admin : Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
SuSeM :Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu :kiki:
Admin : Banned!
Z3yn3P : abla ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Admin : Bana ne canım ya istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol ben intihar etmeye gidiyom! :mad:
She` : Abi bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Admin : ee?
She` : Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Admin : jilet verin banaaaaaaaa!!!! :icon_yillarcaezildi
Admin : Evet
xOrjinalx :Hani derler ya film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.
Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu :lelele:
StilkoliC : Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Admin : Yanlis yere acilmis konulari tasir kurallara aykiri mesajlari siler vs
StilkoliC : Getir gotur isleri yani hani ofislerde calisan ofisboylar gibi baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?
Admin : Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
SuSeM :Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu :kiki:
Admin : Banned!
Z3yn3P : abla ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Admin : Bana ne canım ya istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol ben intihar etmeye gidiyom! :mad:
She` : Abi bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Admin : ee?
She` : Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Admin : jilet verin banaaaaaaaa!!!! :icon_yillarcaezildi