Forumbahane Ailesini Akşam Yemeğine Davet Etme Vakti Gelmiştir

Konu sahibi son olarak 934 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemek Menümüz

bayram-sofralari.jpg

adana-kebap.jpg

et-sote.jpg

s1.jpg

sulu%20k%C3%B6fte.jpg

Tatlı Menümüz

diyalogyemekleri_tatli.jpg

tatli.jpg

212373533_1d6995557c_o.jpg

kalburabasti.jpg

tatli_tabagi.jpg

Davetli Listemiz

@
She`
@Z3yn3P
@EmRe
@GüLSe
@KumSaL
@Rüya Perisi
@Nefertiti
@paradise
@
İptila*
@Sidelya
@Sinem

aklıma gelen liste bu ama söylemediğim arkadaşlarım sizde davetlisiniz... :)

YUMULUN :)

Kuz3y offfff süper bu dostum ya harikaaa yumuluorum kimse gelmeden :D yetisin yoksa sizlere kalmicak ellerine saglik keseye bereket :D:D:DD: tamda acikmisdim ha :D

Afiyet olsun elimizden geleni yaptık teşekkürler geldiğin için :) ahaha :)

Kuz3y harikasın sen yaaaa mikemmel :D tesekkur edrizde kim yaptı bukadar seyi :D:D

She` bi saniye canım bi kaçılırmısın şöyle bi saniye yol verin sıraya girin :D:D

kavga yapmayın herkese yetecek kadar yemek var yavaş yavaş sindire sindire yiyin :) ama evi batırmayın yazık hizmetçilere :D

Sinem tatlıyla aram yoktur ama görünüşe bksana bunları sence sana yedirirmiyim ? hepsii benimmm :d

Kuz3y ben geçerken bir bakim dedim yoksa davet edilmeyen yere gidilmez bizde zaten davet edilsekte aç kalırmışız baksana maşallah bi ara gelir çayını içerim hepinize afiyet olsun

ben geçerken bir bakim dedim yoksa davet edilmeyen yere gidilmez bizde zaten davet edilsekte aç kalırmışız baksana maşallah bi ara gelir çayını içerim hepinize afiyet olsun

isimlerini söylemediğim arkadaşlarımda davetlidir demiştim :)

PROmetheUS

ben anlamam arkadaş çok zor bi nicknamem yok çağıracaktın eli boş gelmezdim ben öyle ama geçti artık geçti

hanımlar doydu galiba bize bişeyler kaldı mı ki yada boşver sen çay koy en iyisi

Kuz3y

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri