ForumBahane 2012 Seçimleri :D

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EmRe'den Vaatler :

- Sevgili Bahaneciler.. hepiniz biliyorsunuz birey birey hepinizi ne kadar çok sevdiğimi
innocent.gif
onun için bu günden itibaren bazı başlar gidecek
mellow.gif
yok şaka
sweatingbullets.gif
sevgili ForumBahane'nin pek muhterem üyeleri hepinizle uzun zamandır aynı yola baş koyduk.. ama bazı başlar gitti büyükbaşların bi kısmı geçen selde telef oldular
sad.gif
bi kısım küçük baş da her gün çifter çifter gidiyor.. bu Ayyaş team’dan şüpheleniyorum
sleep.gif
evet ekşiler bu sorunun kökünü çözeceğim.. ne kadar ayyaş var hepsini temizliyiciim.. ( e ulan bunlarda seçmen? Olsun.. bi kısmına sırtımızı dönmek lazım
sleep.gif
)

- sevgili pek muhterem Bahaneci kardeşlerim.. bir diğer sorunumuz da susuzluk.. malumunuz havalar sapıttı 40 dereceleri aşan sıcaklarla boguşuyoruz.. bu en başta susuzluğa sonrasında da forumun leş gibi kokmasına sebebiyet veriyor.. ben araştırdım bu kokunun KraL'ın çoraplarından geliyor
sick.gif
kendisine buradan, pazardan aldıgım 3 tanesi 1 YTL ye olan çoraplardan takdim ediyorum.. tut..
deli-eksi.gif
evet sevgili kardeşlerim.. gelelim su problemine EmRe kardeşiniz bu sorunu da çözdü hem de herkesi memnun edecek şekilde.. herkesin sevdiği saydığı yakından tanıdığı sulu göz olarak da tabir edilen Z3yn3P
w00t.gif
kendisini partimin kadın kollarına başkan yaptım
mellow.gif
ki öyle bi kol olmadıgını henüz kendisi de bilmiyor
deli-eksi.gif
ki bende şimdi uydurdum
mellow.gif

- sevgili kardeşlerim.. gelelim bir diğer sorunumuza forumumuzu kalkındırmak için yeni projeler artık yapılmıyor.. JaRuLe kendi düzenlediği yarışmaların çoğunda ödülleri dağıtmamıştır.. her yarışmadan sonra kaçmıştır bir süre ortalığın yatışmasını beklemiştir... mazot üzerinden siyaset yapmaktadır..
mellow.gif
sana ne be kardeşim mazot fiyatından.. mazotlamı çalışıyor forum.. evet.. delendim biraz
mellow.gif
bizler her gün yarışma düzenleyeceğiz her kazanana bizzat anahtar teslim hurda araçlar vereceğiz.. ve her ay bir fakir Bahaneciyi belirleyip kendisine tokiden çatı katı penceresiz tuvalet ve banyosuz bir ev vereceğiz.. eğer fakir olmazsa bunları da temin ettirebiliriz
mellow.gif

- evet kardeşlerim diğer bir sorunumuzda forumda meydana gelen elektrik kesilmeleri artık buna da son.. elektrikler ke-sil-me-ye-cek..
mellow.gif
bizzat kendi evimden hepinizin evlerin kaçak elektrik çekeceğim
sleep.gif
hiçbir masraftan kaçınmadan 8600 km boru aldım.. kazanamazsam daha başka şeyler yapmayı düşünüyorum bu borularla
deli-eksi.gif
ama öyle bir şey yok. Benim seçmenim işimi bilir
sleep.gif

- evet en büyük sorunlardan birisi de forumdaki abazyan erkekler konusu.. bunların başında dım_dıs geliyor .. kendisi her ne kadar çorbacı olsa da gönül istiyor
tongue.gif
en başta bu dım_dıs'ı itlaf edeceğim.. edemesem de ettireceğim.. ağzıyla kuş tuttu diyeceğim..
sleep.gif

sözlerime burada yavaş yavaş son verirkene buradan rakip partilere söylüyorum.. açın ForumBahane'nin önünüüüüü.. bu forumu daha fazla kandıramazsınızzzzz.. saygılar sunuyorum..
-Emreeeeeeeeeeeeee yemek hazırrrrrrrrrrrrrr
-peki peki geldik :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri