Foruma yıllar sonra giriş yaptım ve..

Konu sahibi son olarak 2811 gün önce görüldü
Foruma yaklaşık bir 3 yıl sonra girdim. Açtığım konulara falan göz gezdirdim sürekli o zaman ki sevgilimden bahsetmişim. Fotoğraflarımızı falan atmışım, çok garip hiç biri hala silinmemiş. O zamanlar 15 civarı bir şeydi yaşım şuan 18 yaşındayım. O paylaşımları falan gördüm fena oldum. Konularda hala duruyor belki beni hatırlayanlar çıkar aranızda. Neyse, nasılsınız? :)

O zamandan bu zamana degisen tek sey yaşin mi oldu?

Yeniden hoşgeldin diyelim o zaman. O günlere gitmeni sağlıycak ekmek kırıntıları bırakmıssın işte, ne güzel. Bu bazen bir koku yahut bi görsel...

Okuyunca bende de bir iki birşey nefes aldı yeniden. Ki onları zihnimin en diplerinde saklıyorken.

Sana şimdi ninemin kemik tarağını süsleyerek anlatsam gelişine çomak sokmuş gibi hissederim. O yüzden uçmalı :)

Tekrar hoşgeldin, keyfli forumlar.

15 ve 18 yaşları değişen tek şey gelecekle ilgili kaygılar mı oluyordu acaba dedim ya da hiç ayrılmayacağız sanılan sevgililer.:)
Hoş geldin yeniden.:)

girdin de noldu bağış göğe değdi mi :p

O zamandan bu zamana degisen tek sey yaşin mi oldu?

Hayır değişen tek şey yaşım olmadı elbette. Hayatım da bir çok şey değişti :)

Yengeden mi ayrıldın?

Ayrılalı baya uzun zaman oluyor 2012-2014 arası sürdü sadece maalesef. İsteksizce de olsa ailesel sebeplerden dolayı ayrılma durumunda kaldık. Ama o zamanlar neden(?) paylaştığımı bilmesem de onunla olan fotoğraflar forumda hala açtığım konularda duruyor. Onları görünce biraz efkar bastı diyeyim:)

Bütün tekrardan hoş geldin mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Sürekli girmesem de arada uğrayacağım buraya. Buranın ortamını 15 yaşımda da sevmiştim :) Çok iyi insanlarınız, kendinize iyi bakın :heyoo:

Geri