Otantik Varoluş
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Lefty olmasa çekilmez burası.
anlatalım bebeyim <3 geliyoruz, yer yer gidiyoruz ama yine geliyoruz çünkü geldiğimizde gördüğümüz manzaramız belli, gittiğimizde yanımızdaki omuz belli…Evet @Melodram hikâyemizi anlatmanın zamanı gelmedi mi?
aynen bende serçe için geliyorum HEPİMİZ SERÇEYİZBen @Serçe için geliyorum. Evet onun için varım
Adamsın kankaaynen bende serçe için geliyorum HEPİMİZ SERÇEYİZ
Dogru soyluyosun aplaaawwwmmmn .dherkese aapppllaaawwmmm dersen gelmez tabii, değiştir.
foruma yokluğumda kimse üzülüp, perişan olmasın ve beni evlendirmesin diye geliyorum. ben kendim evlenirim, 1tanelerim benim. <3 sevgi dolu üye denemesi yapıyorum tutulmadan etkilenip kavga etmemek için, aldırmayın…
Tabiki senin için Sevdiğim.Kimse İçin Hiç Biryerde Olmam Ancak Eğer Karşimdaki Kişi İle Kader Birliği Yaptıysam Hayatda O Kişiyi Bırakmam . Ta ki O Kişi Beni SATANA Kadar. Çünkü Benim Zihniyetimde Adam Satmak Yok Akabinde Çünkü Ben Ah de Vefa yı Bilirim.