Foruma Özgü "Ayak Basti Parasi"

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Yeni gelen üyelere, iskence ve yildirma politikasi ile uygulanan bir cesit vergi ve yahut Kelle parasi.
Buraya uygun olup olmadigi bu yolla tartilan yeni üyelerin psikolojisi, süreci atlattiktan sonra, bu cukurda survivorimsi bir varolus mücadelesi sürdürebilir.Sonra aramiza hg abiler, bes gittin minik kuslar.
Kisisel algilamayan sevgili "yeni" üyeler.Iyiliginiz icin her sey.
Zamaninda bana da uygulandi..
Bana en cetin eziyeti @No Pasaran ile @Nyctophilia uygulamistir..
Bakin simdi..dimdik ayaktayim ve bu ikisi en sevdiklerimin arasindalar.

neden yapıyorsunuz
manyak mısınız

Yeni gelen üyelere, iskence ve yildirma politikasi ile uygulanan bir cesit vergi ve yahut Kelle parasi.
Buraya uygun olup olmadigi bu yolla tartilan yeni üyelerin psikolojisi, süreci atlattiktan sonra, bu cukurda survivorimsi bir varolus mücadelesi sürdürebilir.Sonra aramiza hg abiler, bes gittin minik kuslar.
Kisisel algilamayan sevgili "yeni" üyeler.Iyiliginiz icin her sey.
Zamaninda bana da uygulandi..
Bana en cetin eziyeti @No Pasaran ile @Nyctophilia uygulamistir..
Bakin simdi..dimdik ayaktayim ve bu ikisi en sevdiklerimin arasindalar.
Forumun yeni gözdesi olarak her bir satırını üzerime alınmış bulunmaktayım ve diyorum ki baskılar bizi yıldıramaz kjkjkj

Mahlastan ötürü hep bunlar. Düşünsene swatın içinden de mahlas çıkıyormuş. Ben mahlas sizi satın aldım. Vurucam kırbacı, vurucam kırbacı diyormuş…
fjfjjfjdjjfjfj

son aylarda
ooo mahlas hos geldinle baslayip
banlanmayla biten surec

Tüm topluluk gruplarında bu böyledir, yeni gelen kişiyi ölçüp, biçip, tartar insanlar. Belirli bir düzen ya da oluşum varsa, oraya adapte olmak zordur, kendini kabul ettirmek.
Geçiş süreçleri sancılı olur her daim, direnen kişiler yoluna devam eder :) kavga edip edip sonradan da kamki olanları çok gördük.. bazen de ne yaparsan yap enerji tutmaz..

Bende bir gün forum anılarımdan böyle bir klip yapcam kjkjkjkj

YIKILMADIM AYAKTAYIM .!!! Kjljkjkj

ve ben istisnalar dışında yeni üye geldiğini düşünmüyorum. Doğan görünümlü şahün onlar.

Ben VIP üyelik talep ediyorum. Aylık 200 ateşlerim. 300 de olur 400 çok gelin 350'de anlaşalım.
200 ü bahşiş diye veremiyoruz artık, ekmek istemem su istemem,

Kendi TAG'ımı düzenleyeyim, rengimi belirleyeyim mesela ben mor olmak istiyorum, parasıyla değil mi? Pavyon moru, harika.

Geri