Foruma neden girmiyorum ?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Seni linçlemek emin ol . Aklımdan geçmez.
Bak sen olmasaydın nasıl olurduk .
Beni linçleyen insanların günden güne azalması böyle olmuyor ama ben eğlenemiyorum arkadaşlar yapmayın...

Yazdıklarında o kadar haklısın ki, gruplaşa gruplaşa forumu farklı bir noktaya taşımışlar. Forum 3-5 kişinin etrafında dönüyor maalesef.. Yeni değil ama bu durum 2019’dan beri böyle..

Sırf bu yüzden, bunun neden olduğunu çözmek için Gamer Japonya'ya gitti, Hatem kuleden özel ihtimam istedi, en erken bizimkini indir de, araştırmamız gereken bir mevzu var dedi... Sırf bunlar senin neden foruma gelmediğinle alakalıydı. Öğrendik, haber verin Gamer'a, dönsün.

Bir daha foruma girmemezlik yapma, çaresiz bırakma insanları.
senin araştırılman lazım

ben anlamadım niye gir(m)iyorsun ki?

foruma 1 daka bakmasam uyuyamam kim kime like atmıs benden bahsedilmişmi filan oyoyoyoy dayanamam şakaşaka

Onurcan one piece animesinin balik adam adasindaki gururlu zeo karakteri gibi. Bu karakter surekli yenilip her yenilgiden bir zafer cikarirdi.

Mesela savas esnasinda kimse onla savasmiyor ve arkadaslari ona "seninle kimse dovusmek istemiyor he" diyordu.
Oda onlara "hayir ben onlara benimle savasamisinlar buyusu yaptim" Diyordu.

Sonra ayagi kayip yere dusuyor ve o hengamede biri suratina ayagi ile basiyordu.
Sonra zeo ayaginin altina bakan dusmana soyle diyordu.
"Heh heh heh sen suratima basmadin , ben ayaginin altina kafa atma teknigimi kullandim" diyerek herkesi sinirden kirip geciriyordu.

Jajjjsjdjdjjdjbd onurcan...
Ahh onurcan andnndnndnbdbbd
1 seneye kalmaz sen de isa gibi göğe cekileceksin. Bir ölümlünün ulasabilecegi son mertebe olarak tanrinin dizinin dibinde yer alacaksin.
Ve biz ölümlüler cehennemde kafamizi aci icinde yukari kaldirarak senin cennete ki gulumsemeni hayran hayran izleyecegiz.
Baba , onurcan ve kutsal ruh adina...

Geri