Foruma Küsmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazen küsüyorum daha da gelmem diyorum kendimi şifremi girerken buluyorum.
Kabala büyüsü yaptırmış olabilir Sahip :d

X bize küsüp bambambam banliyor.
Sonra siniri geciyor,aciyor.
Düsündürücü.

Küsmek değil bazı durumlar iğreti ediyor insanı uzaklaşıyorsun.. Serçe hanımcım.
Çok iyi anlıyorum canım seni. Ben burda ani kızgınlıklardan bahsettim aslında. Yoksa daha 3 gün öncesine kadar okadar şey geldi ki kulağıma. Ama herkesi kendi haline bırakıyorum. İlgilenmiyorum eğlensinler :)

Verdiğim emeğin karşılığını alamadığım zamanlar üzülüyorum yoksa foruma küsmem,seviyorum forumu.her ne kadar arkadaşım olmasada.
Ben de tek takılıyorum kimseye ihtiyacımız yok Divine çoklu olmak istemiyorum zaten gayet te eğleniyorum. Sana böyle cümleleri de yakıştıramıyorum. Çünkü sen bana her zaman sağlam bir profil çizdin kararlı kendin den emin. Duymak istemiyorum böyle şeyler. Ki sen bana trol dedin ya trol hain adam Ssjsj kör bıcak ile keserim seni var öyle pskopatlıklarım :d

Ben de tek takılıyorum kimseye ihtiyacımız yok Divine çoklu olmak istemiyorum zaten gayet te eğleniyorum. Sana böyle cümleleri de yakıştıramıyorum. Çünkü sen bana her zaman sağlam bir profil çizdin kararlı kendin den emin. Duymak istemiyorum böyle şeyler. Ki sen bana trol dedin ya trol hain adam Ssjsj kör bıcak ile keserim seni var öyle pskopatlıklarım :d
sevgiğim yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi var,sohbet ettiklerimde var,söylediklerin için teşekkürler,profil analizini beğendim sağolasın.ama emek veriyoruz işte,herkes hepimiz. trol dedim dimi :D valla kessen de haklısın,yine diyebilirim çünkü :P aklı başında güzel ve gerçek yorumların için bende tebrik ederim seni.duruşun aynı hep.

sevgiğim yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi var,sohbet ettiklerimde var,söylediklerin için teşekkürler,profil analizini beğendim sağolasın.ama emek veriyoruz işte,herkes hepimiz. trol dedim dimi :D valla kessen de haklısın,yine diyebilirim çünkü :P aklı başında güzel ve gerçek yorumların için bende tebrik ederim seni.duruşun aynı hep.
Sensin trol sen sen sen :d

İyi tamam be benim trol sizle baş edilmez :d

Geri