ne
Elmas Üye
Bende yakistirmadim diil angie şuan naz yapıyor gibi bakalim izleyip görelim ahahhaAngie gamer işte bsmdmdmd sherlock muyum neyim be jdmdkdkdkddkdk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende yakistirmadim diil angie şuan naz yapıyor gibi bakalim izleyip görelim ahahhaAngie gamer işte bsmdmdmd sherlock muyum neyim be jdmdkdkdkddkdk
Çok teşk ederim inşallah seninde herşey gönlünce olur yeni yılda <3Serçe hdjsjdh konu açıp tek tek herkes yazdı he... mantıklıymis.... iyi senelere sercecim bol kahkahalı bir sene dilerimm
Ühüüs e n e y e g ö r ü ş ü r ü z s e r ç o
Yanlız değilsinYılın dilek zimbirtisinda ya ./
Heee iste şimdi düştün hani arkadaştik he ? Niye bir dilek mesaji atmadin dilek konusuna söylesene ? ( Bende atmamamisimdir zeytinyağı gibi üste çıkıyorumdur ) Anlat ya ?Mutlu ve sağlıklı yıllar Serçe.
Ben ne atarım ne de alırım tiplerdenim.Heee iste şimdi düştün hani arkadaştik he ? Niye bir dilek mesaji atmadin dilek konusuna söylesene ? ( Bende atmamamisimdir zeytinyağı gibi üste çıkıyorumdur ) Anlat ya ?
Bilirim içten seversin eski Moğollardan kalma bazı şeyler mevcut sende ahahahBen ne atarım ne de alırım tiplerdenim.
Güzel dileklerine kalbimi bıraktım canim hayal teşk ederim <3Yeni yılda kanatların hiç yorulmasın Serçe, dertler senden uzak uçsun. Az üzül, çok gül, bol şanslı bir yıl olsun...
Teşekkür ederim canim morsalkimmmmm bende senin kahkahalarina şahit olurum inşallah )
Teşekkür ederim canim morsalkimmmmm bende senin kahkahalarina şahit olurum inşallah )