Askerlik arkadaşlarım gibisinden bir konu oldu dostlar biliyorum
Neyse ben ilk geldiğimde @Byakuren ile tanışmıştım. Bakıyorum profile japon aşkısını görebiliyorum
Bazen sözcükleri yarım yazınca dedim Klavyesimi bozuk diye ama sonradan melez olduğunu anladım sevdim kendisini arkilere ekledim :p
Saba RüzgarıSonrasında Bal vardı petek ballarını sevdiğim için, sıcak bir muhabbet kurdum yemekle kafayı bozduğunu anladı ki Bal'ı Saba Rüzgarı yaptı
- Saba Tümerle Bugün - Saba Rüzgarı size bir çağrışım muhakkak verir :p
@Maria puder Ablamız onunla ilk Johnny Sins konusunda tanıdım, dedim noluyor yahu Bayan + Johnny Sins :zuha: hani garibime gitti tabi
- Fotoğraf varmı abla dediğimde ayak fotosunu attı (Ayağım bi taraflarına gibi gibi
)
@Lethe Ablamız vardı sonra Admine yazınca şaşırdım hani böyle düğünlerde çalan Ley Ley Hakime... :karaoke:
@EmRe abimiz kendisine oyuncumusun sorusu sormamla tanışmıştık, eğer öyleysen beğen demiştim beğenmişti oyuncuymuş yani
- Everwhere Gaming Problem ?
@Sherlock Kal of dutiyy
@endofme - nedense böyle bir şarkı çağrıştırımı yapan Editör kardeşimiz..
(Endofmeeee Endofmeee You Know Meeee
)
@Inconvenient Adam bendende oyuncu çıktı vallaha yandan 2x skill alıyoruz propasana çeviriyoruz sonra işte karşıdan şey geliyor 2x gold enfoloyua gidiyoruz..
@Soğuk Kahve - Soğuk kahve olurmu hiç :dusun: avatarına bu nasıl yazı yazmış derdim bide alttan maket pıçağıylan kesilmiş gibi
@Ella - Nick çok güzel yaaa