Foruma geri döndüm özlediniz mi bakalım beni? :)

Konu sahibi son olarak 1337 gün önce görüldü

Özlediniz mi beni?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yok muhatap olmayacağım onlarla millet kıskanıyor başka şeyler bahane ediyor işte kafasından.. :)

Teşekkür ederim sana da çok... Çok iyisin..
böyle şeyler hep olabilir, sen takılma kimseye, olayları bilmiyorum ama gül gibi geçinip gidebiliriz hep birlikte bence.
ne demek, yokluğunda seni gördüm yollarda izlerde, konunu bile açtım düşün :(
dün sabah hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup kuğulumsu dedim.
kimse gerilmeden konu kapanabilir bence :biggrin: bir banı daha kaldıramayız.

Artık sadece iyi anlaştığım insanlarla muhatap olacağım. :)

Evet işte bu! Çözüm yolu yani. Kanka relax ol. Bak benle de uğraşan var. Cep herkülü falan. Ama ben giydiririm. Hiç utanmam. Bazen de üstü kapalı terbiyesizleşebiliyorum. Ama üstü kapalı. Tşkkk.

Hani forumda 5 sn bekleyiniz, tarayıcınız kontrol ediliyor şeklinde bir uyarı çıkıyor ya , o uyarıyı Dikkat bu forumda Coolumsu takılıyor şeklinde değişmek lazım : )))

şaka bir yana arada bir çıldırsa da forumun renkli üyelerinden. Hoş geldin.

böyle şeyler hep olabilir, sen takılma kimseye, olayları bilmiyorum ama gül gibi geçinip gidebiliriz hep birlikte bence.
ne demek, yokluğunda seni gördüm yollarda izlerde, konunu bile açtım düşün :(
dün sabah hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca yaklaşıp kuğulumsu dedim.
kimse gerilmeden konu kapanabilir bence :biggrin: bir banı daha kaldıramayız.

Bir daha banlanırsam geri dönmem zaten :)

Hani forumda 5 sn bekleyiniz, tarayıcınız kontrol ediliyor şeklinde bir uyarı çıkıyor ya , o uyarıyı Dikkat bu forumda Coolumsu takılıyor şeklinde değişmek lazım : )))

Teşekkür ederim.. :)

Coolum gardaş gel biz seninle barbie giydirmece oynayaaaak, bunların hepsi ölsün tek gerçek senin o güzel gözlerin.

Forumsal da böyle şeyler hiç olmazdı ama..
Normalde hiç öyle çok banlanan bir üye değilim. Her forumda sevilen biriyimdir.. :)

Banlanırsam bir daha dönmem dedi şahitsiniz :büyü:
0820d8203b0.gif

Son düzenleme:

Bir şey bahane edilip banlanmam umarım..
Hayırlısı ya :p
yönetimin keyfi ve sebepsiz yere bir banla üyeleri harcayacağına inanmıyorum ben, öyle düşünelim her şey güzel olsun.
hayırlısı efenim, arayı kapatmak dileğiyle. :b4qPgY:

Forumsal da böyle şeyler hiç olmazdı ama..
Normalde hiç öyle çok banlanan bir üye değilim. Her forumda sevilen biriyimdir.. :)
Senin üye olduğun zamanlar ben yönetimde değildim sanırım asdadad. :D
Her yöneticinin fikri ayrı olabilir şu an senin banının açılmasına sebep olanda bir yönetici, unutma bunu. (:
Bir daha banlanma! Forumda her yerde sen konuşuluyorsun sonra, ülke elden gidiyor kızlar cuulumsu diye ağlıyor!

Senin üye olduğun zamanlar ben yönetimde değildim sanırım asdadad. :D
Her yöneticinin fikri ayrı olabilir şu an senin banının açılmasına sebep olanda bir yönetici, unutma bunu. (:
Bir daha banlanma! Forumda her yerde sen konuşuluyorsun sonra, ülke elden gidiyor kızlar cuulumsu diye ağlıyor!

Coolumsu Fun Club çok güçlüdür :)

hemen gerekli düzenlemeleri yapıyorum. hatta if logosu yerine coolumsu'nun kafasını koymayı planlıyorum. böyle ekrana çıkacak zoom efektli hem de.
altında da : hey sen beni kıskanıyorsun, çekemiyorsun sloganı koyacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri