Foruma geri döndüm özlediniz mi bakalım beni? :)

Konu sahibi son olarak 1337 gün önce görüldü

Özlediniz mi beni?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kadına saygısızlık yaptığın için ben özlemedim. Zeytin hanım kırmızı çizgimiz bilgin olsun.

İyi insan lafının üstüne gelirmişşş sjsj ay hoş geldin bebeyim.
Hemen anlık bi selfi atarsan mutlu olurum.:yN6vVy:

Coolumsu seni bu konu basligindan son kez uyariyorum. Saygisizliklarina devam edersen bir daha giris yapamazsin. Ozellikle bayan uyelere karsi!

Allahımmmm yanına geliyorum galiba.

İnanamıyorum, şu an ağzım kulaklarıma vardı, yaşasın!
Sevgili @Coolumsu hoş geldin, valla ben özledim, özlemeyenlerle dalaşıp yeniden banlanma sakın :(
Bence banın açılmasında açtığım konunun etkisi var, halk artık beni de linçleyebilir :biggrin: @Adem'e de koca bir teşekkür.

ben mi yanlış görüyorum yoksa coolumsu gerçekten konuya fotoğraf iliştirmemiş mi? tabii resimler görünmüyor da olabilir, adminler bir bakıversinler.

Guzel kardesim bak hala devam ediyorsun, cidden bu sefer banlarsam attigin 100 aded mailde kar etmeyecek. Aklini basina topla, efendi efendi takil.

Hoş geldin.:)
Kızlar tarafından rehin tutulmadığına çok sevindik yoksa kurtarma operasyonu düzenleyecektik.

A tamda oturma eylemi yapacaktık tüh. Erken geldin yahu.

İnanamıyorum, şu an ağzım kulaklarıma vardı, yaşasın!
Sevgili @Coolumsu hoş geldin, valla ben özledim, özlemeyenlerle dalaşıp yeniden banlanma sakın :(
Bence banın açılmasında açtığım konunun etkisi var, halk artık beni de linçleyebilir :biggrin: @Adem'e de koca bir teşekkür.

Yok muhatap olmayacağım onlarla millet kıskanıyor başka şeyler bahane ediyor işte kafasından.. :)

Teşekkür ederim sana da çok... Çok iyisin..

Coolumsu hoş geldin karşiiiim. Olum sen kim hatunlara dalaşıyon valla üzüyorsun şu yarım avuç insanı.

Ibram abi dur ben mevzuyu çözecem! ;d

Guzel kardesim bak hala devam ediyorsun, cidden bu sefer banlarsam attigin 100 aded mailde kar etmeyecek. Aklini basina topla, efendi efendi takil.

Tehdit etmez iyi davranırsanız ben iyi biriyim zaten. Kimseyle bir problemim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri