Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
En son ben söyleyim..
kim sizce bunlar?
kim sizce bunlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Listeden asalet akıyor. SklskNeyse dayanamadım söyleyeyim bari..
1-stock
2-sürro
3-angie
Dahası da var..
beni de dilinden düşürmüyorsun yabani…. aşık mısın bana?….Neyse dayanamadım söyleyeyim bari..
1-stock
2-sürro
3-angie
Dahası da var..
O nerden çıktı şimdi?seni ilk defa anıyorum..iyiki senin oralarda değilim bana sarkıntılık yapıyor diye bağırıp dövdürtürsün beni.beni de dilinden düşürmüyorsun yabani…. aşık mısın bana?….
gajjjajss ilk defa mı anıyorsun? a aa yalancısın da sen…O nerden çıktı şimdi?seni ilk defa anıyorum..iyiki senin oralarda değilim bana sarkıntılık yapıyor diye bağırıp dövdürtürsün beni.
İspata açık bir mevzu..2 defa anmışsam kesin aşık olmuşumdur başka açıklaması olamaz..gajjjajss ilk defa mı anıyorsun? a aa yalancısın da sen…
İspata açık bir mevzu..2 defa anmışsam kesin aşık olmuşumdur başka açıklaması olamaz..
oha. yoksa ben mi sana aşığım….adamsın yabani…..
Olabilir her genç kızın başına gelebilir yani..adamsın yabani…..
oha. yoksa ben mi sana aşığım….
Diğerlerinin yanında pasifsin sklsksEn aktif üye olduğumu sanıyordum![]()
Hatırlanmak güzel bir şey. Artık yemek yapmıyorum. Unutmuşumdur belki. Mutfak annemin hegemonya alanı. Kim girerse peşinden gider.Diğerlerinin yanında pasifsin sklsks
Sana dair hatırladığım tek şey bir gün önceki artan yemeğin suyuyla makarna pişirmen iso89
Sklksk
Ne olmuş yani kız kalça kemiğime kadar geliyorsa..sen bu aşk işinden hiç anlamıyorsun.damacana ile pompası gibiyiz..ayrı ayrı bir şeye benzemeyiz ama bir arada çok şık durabiliriz..Stock ile yabani düşünemedim bir an ksljs
O kız senden uzundur ama sen bilirsin sklskksNe olmuş yani kız kalça kemiğime kadar geliyorsa..sen bu aşk işinden hiç anlamıyorsun.damacana ile pompası gibiyiz..ayrı ayrı bir şeye benzemeyiz ama bir arada çok şık durabiliriz..
Mantık evliliği yap, yurt dışına git. Sonra bırakırsın ;dbeni de dilinden düşürmüyorsun yabani…. aşık mısın bana?….
Sen erkekten anlamıyorsun gerçekten..eğer ilerde sevgili filan evlenmeye kalkarsan halk oylaması yapalım.ona buna varıpta ziyan olmayasın..O kız senden uzundur ama sen bilirsin sklskks
Dedim 20 bin dolar verin işçi yapayım sizi kimse yaklaşmıyor buranın kızları çok gururluMantık evliliği yap, yurt dışına git. Sonra bırakırsın ;d
İşte bunda haklısın… skljs nerede karanlık biri var. Ona tutuluyorum sklskSen erkekten anlamıyorsun gerçekten..eğer ilerde sevgili filan evlenmeye kalkarsan halk oylaması yapalım.ona buna varıpta ziyan olmayasın..
Dedim 20 bin dolar verin işçi yapayım sizi kimse yaklaşmıyor buranın kızları çok gururlu