foruma çağırdığım arkadaşlarımın benden başka herkesi daha çok sevmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Doğrusu bu bişey değil reelde lise birde normal arkadaşım köydeki kuzenimle aşk yaşayıp evlenme aşamasına gelip sonra ayrildilar neler yaşadım neler kuzenim telimde numarasını habersiz almış ve seninle tanışmak istiyorum demiş oglan Ankara dan köye gitmiş haberim yok ahahah

Doğrusu bu bişey değil reelde lise birde normal arkadaşım köydeki kuzenimle aşk yaşayıp evlenme aşamasına gelip sonra ayrildilar neler yaşadım neler kuzenim telimde numarasını habersiz almış ve seninle tanışmak istiyorum demiş oglan Ankara dan köye gitmiş haberim yok ahahah
Flörtün falan değildi dimi ? Kuzen kazığı acıdır bilirim khkhkh

Flörtün falan değildi dimi ? Kuzen kazığı acıdır bilirim khkhkh
Hayır ya normal arkadaşti nerde rap rock konseri var arar bana dinletirdi ama hergün arardı ilgisi varmiydi bilmiyorum ama ben çok nötr davranıyordum kuzenim elimden teli aldı bende duymak istiyorum diye orda bi etkilenmis istemek yerine teli gizlice alip sonrasi malum işte :d

Hayır ya normal arkadaşti nerde rap rock konseri var arar bana dinletirdi ama hergün arardı ilgisi varmiydi bilmiyorum ama ben çok nötr davranıyordum kuzenim elimden teli aldı bende duymak istiyorum diye orda bi etkilenmis istemek yerine teli gizlice alip sonrasi malum işte :d
Hee iyi bari
Bende okulda birinden hoşlanıyorum hani yanlız bir yerlere gitmekten çekildiğim için kuzenimden benimle buluşmaya gelmesini istedim aklımı... xqcw neyse ben heyecandan tırnaklarımı kemirirken onlar o arada asnafisne olmuşlar bile kjkhkgkgkc

• Wow
Tepkiler: ne
Hee iyi bari
Bende okulda birinden hoşlanıyorum hani yanlız bir yerlere gitmekten çekildiğim için kuzenimden benimle buluşmaya gelmesini istedim aklımı... xqcw neyse ben heyecandan tırnaklarımı kemirirken onlar o arada asnafisne olmuşlar bile kjkhkgkgkc
yemeyenin malını yerler...................

Bence yanlış düşünüyorsun seni sevmese zaten teklifini kabul edip buraya gelmezdi

• Kalp Gözler
onun içinnn çağırmamak daha mantıklı.)

• Wow
Sevilmeseler de foruma renk katıyorlar. Böyle olaysız vukuatsız çok sıkıcı oluyor.

Çok yakın dostlarım olmasına rağmen hiç buraya davet etmedm.Herkesin kendine dair özel bir alanı olması gerektiğine inandığımdan kimseyi çağırmadim.Buraya gelip başkası ile dost olmaları beni yormaz.Dostlarim benim egoma hizmet eden,beni buralarda şımartmak için var olan insanlar değil.Herkes istediği ile takılır.

• Wow
Benim tanıdığım insanlar kaos sevmiyor. Seviyor olsalardı buraya Türkiye'ye mülteci getirir gibi üye getirirdim.

• Kahkaha
Geri