Foruma bir süre ara veren şahsın travması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Herkesin onu aradığını,ondan bahsedildiğini ve konuşulduğunu sanması..

Bende öyle oluyor ama. İki gün kaybolayım kampanyalar düzenleniyor. Arama grupları kuruluyor. Sivil toplumun kuruluşlarından destek isteniyor.

Aksine ben kimseyi özlemiyorum veya birinin bahsettiği düşüncesiyle girmiyorum. Canım sıkkındır uzaklaşırım veya tekrar girerim. Budur. Ötesi berisi yok benim için mesela.

Ara vermek mi. Yok ya sonra özler her dakika benden bahseder konuşursunuz gerek yok yormayalım sizi..... her şey sizin için...

genel de bir şey yazıp çıkıyım diyorum. yazıyorum ana sayfaya dönmek için irc başlığına tıklıyorum.
şu sebepten banlandınız yazıyor. bu ne hız abi?

bir gun gercekten geri donusumuz olmazsa.. benim yoklugumda kimse beni anmasin, aramasin. yazdigim, paylastigim her seyi unutun. thalassa yok, olmadi da. hayal gordunuz. geldi, gecti. VASIYETIMDIR. eski yorumlarimi da likelamayin, gun yuzune cikarmayin. geri okuyunca utaniyo insan.

son vasiyetim: bu resme 20 saniyeligine bakin
1653514420816.png

Neyse ki forumla ilişkimize ara verecek kadar ciddi bir birlikteliğimiz yok.

Foruma zaman ayıracak vakti kalmamıştır veya ortamda rahatsız olduğu kişi ya da durumlar olabilir ve böylece bir süre gelmek istemeyebilir.
Travma değil de bıkkınlık belki de...
Forum ortamını sevse de bazı kişilerden rahatsız olup gelmek istemiyor olabilir.

Aniden gelen 'ben burada ne arıyorum ya' duygusu.

images

Foruma ve forumdakilere bu kadar anlam yüklemeyin. Üzülürsünüz.

mezar taşı, tuvalet taşı gibi forumdan ayrılamayanlara forumsuzluk olmayan aklını çıvdırtacaktır ahbap:))))

Ahahs,bir de yanında buddy getirdiğinde;

Geri