Foruma bir söz bırak

Konu sahibi son olarak 1302 gün önce görüldü
Ufuktaki yokoluş telaşı başlamıştı çoktan..Yokuş aşağı savrulan ömrün yükü omuzlarındaydı artık.
İçinde tükendiğin şey hayat mı yoksa bir hayal mi çözemedim.yorgunluğumu yorgan yapıp uyudum sessizce..gördüklerim birer rüyaymıydı yoksa benmiydim rüya olan bilemedim..Ybni

Bir Yıldız Tilbe sözü der ki "Hayatla bir kavgam yok sadece muhattap olmuyorum" çok iyi :d

insan sadece başkaları için değil, kendi için de bir gizem olmalı. kendimi inceliyorum; bundan sıkılınca vakit geçsin diye bir puro yakıp düşünüyorum: tanrı’nın benimle ne kastettiğini ya da benden ne yapmak istediğini sadece o biliyor. soren k.

- geçmiş günler gelmeyecek.
ben.

zırvalıkların
sizi etkilemesine izin vermeyin
umursamayın

Bırak artık mutluluk denilen yalanın ardına düşmeyi Pesindar. aradığın huzur bir ölünün kalbinde Saklı..Ybn

"Yalnız ben. Duygularımı biliyorum, insanların da ne olduklarını tasavvur ediyorum. Gördüklerimden hiçbiri gibi yaratılmış değilim. Yaşayanlardan hiçbirine benzemediğimi cesaretle söyleyebilirim. Öbür insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım." #jeanjacquesrousseau #lesconfessions

bir şeyin yarısı, hiçbir şeyin tamamından iyidir.
ben.

Geri