Forum Yönetiminden Alınan Kararlar Tüm Üyeler Okusun!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Yönetiminden Alınan Kararlar Tüm Üyeler okusun

+Üzülerek belirtmek istiyoruz ki @X Forumu başka birisine satmış. Bizim de haberimiz yoktu. Bu Süreç içerisinde bundan haberi olan @Alper nickli adlı arkadaşımız ağır rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştır. Ondan dolayı pek online olamıyordu.

@Deep Nickli arkadaşımızın 6 aydır kullandığı ;
Avatarının değiştirmesi gerektiği kararını aldık. Bizzat @X'in vasiyetidir.

+ @Aze @Zeytin nicklerinin aslında @Ocean'a ait olduğunuda belirtmek istiyoruz. Madem kapanıyor her şey ortaya çıksın.

+ Bazı günler internet kotanız aşmış olabilir biz sebep olduk bunu olay ile ilgili olarak @X'den bilgi alabilirsiniz tabi paranızı da.

+ @esekherif ve @Ocean Nickli arkadaşlarımızın ise ip numaralarını kontrol ettiğimizde Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinden bağlandıklarını tespit ettik. Konuyu araştırmak üzere çalışmalara başladık.

+ @BuYuCu'nun aslında gerçek olmadigini da belirtmek isteriz.

Şimdilik bu kadar haber yeterli. Sanırım yeterince düşman kazandım .

Ha bu arada . Ödemesi yapılmayan moderatör arkadaşlarımızda aylık ücreti olan " 280 TL " 'yi @Adem nickli arkadaşımızdan alacaklar. Madem konu açıldı bunuda söyleyelim kendisi bu sitenin %1'lik hissesine sahiptir.

Son düzenleme:
İnternet konusunda ciddi bence... kotalarımızı geri verin....

Level kaç bu, ben yemedim de bir kere BuYuCu gibi birinin gerçek olmaması imkansız. Herifin aynısı yok, türünün son örneği.:biggrin:

üreteceğiniz içeriği

s
dLaZo7.jpg
m

Son düzenleme:
Her şey kontrol altında merak etmeyin arkadaşlar.
Peki yönetici yapıp da sonra yetkisi alınan arkadaşların işe iade ve tazminat davaları ile ilgili de bilgi istiyoruz. Kendi istifa eden kişilere de saygılar efendim.
Bence bu konudan olay çıkar, göreceksiniz. Ay hanım güzel ve eğlenceli bir konu, devamını bekliyorum. Alper bey hoş geldiniz.

shshs

nasip, oyle zaman gelır kı gercek olur, hayat bu ...

yola cıktıklarınla devam etmıyor yol çoğu zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri