forum yöneticisinin görevleri

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
En temel görevi, konu kilitlemektir.

Konu kilitleme demiyorum, hobi olarak yine kilitle ama kilitleyince sorunlar çözülmüyor öyle. Rahmetli babam hakkında, şahsi değerlerime, kişiliğime hakaret eden bir üye arkadaş aklına geleni söylerken, sessiz kalıp, çanak tutuyordunuz buna. Madem adalete değer veriyorsunuz, bir tarafı hırpalarken, öteki tarafı el üstünde tutmayacaksınız. Samimi değilsiniz.

Yazılanlar yeterli, sadece başlığı; "forumbahane yöneticlerinin görevleri" olarak değiştirin, kafi.

Az sonra kitlenir zaten, ibretlik konu olur.

Forum düzenini ve işleyişini sağlamakla yükümlüdürler .. Bir restauranta masalara hizmet eden garsonlardan farksızdırlar .. En güzel şekilde servis yapmaya çalışırlar ama içip içip etrafı rahatsız eden müşterileri de yaka paça dışarı atmak da görevleri arasındadır ..

Forum yöneticisi dediğiniz kişi herhangi bir konu üzerine size savunma - itiraz "hakkı" veriyorsa o konuyu, tartışmayı uzatmamak adına kapatmaz. Sizin de yazmanıza fırsat tanır. Fakat burada anlaşılan işler tersine dönüyor. Bu mesajım hoşlarına gitmeyeceği için silmeleri de kuvvetle muhtemeldir.

Savunduğunuz nickin mesajlarını tarattığınızda normal bir mesajının olmadığını gördüğünüzde ForumBahane yöneticilerinin yönetimini hakkıyla yaptığını göreceksiniz.

Hep merak etmişimdir; bu yöneticileri kim denetliyor. :dusun:
Bir gensoru ekibi oluşturulup bunların takibi alınması, keyfi hareket eden yöneticiler belirlenip en kısa zamanda istifası istenmelidir.

başlığın en hararetli anında gelirr yok dikkatli konuşalım yok üslubumuza dikkat edelim bilmem ne gibi efendi ayakları yapar :D

Forumda düzeni sağlamakla yükümlü kişilerdir düzeni sağlamak için bazılarının sesini kesmek gerekir bunu yaptığından ötürü de tepki çeker ...

haydi demokrasiye davet ediyorum yöneticilerimizi biz seçelim hodrimeydan

Vakti zamanında biri ateistler foruma yazmasın demişti de sağolsun çok eglenmistik:D

forum modunun kendini gördüğü > tayyip + kılıçdaroğlu + bahçeli + sarıgül + i.melih

gerçekte forum modu < yozgat/akocak/sorgun köyü mahalle muhtarı aday adayı

Moderatorlar genelde mülayimdir.Yetkileri el verdiğince var oldukları bölümü idare etme peşindedirler.
Super moderatorlar yöneticilikle moderatorluk arasındaki ince çizginin karmaşası içerisindedirler.İnsiyatif almayı pek sevmezler yükselmeleri engellenmesin diye.
Co-adminler adminin yardım melekleridir.Teknik bilgilerinin üst düzeyde olması beklenir.Kanka kontenjanından olanlar da vardır.

kimi tehdit,
kimi adaletli
kimi sadece beğeni
kimide kendi görevini icraa eder.

Ha bu arada tuttukları takım ile ilgili bir sey yazmayın tehdit edilir sonra banlanirsiniz.

Bu da böyle bir animdır işte.

Beni örnek alınız sevgili forumbahane.net yöneticileri. :D

Arada sırada teklesede sohbet forumları arasında bu kadar tatava yapabileceğiniz bir forum daha yok sanırım. Yönetim gerçekten bu konuda esnek. Ne forumlar var eyy üyeler ki tartışmak yasak, tartışma çıkmasın diye haber konusu açmak dahi yasak. Bu foruma ilk geldiğimde kendimi Paris te gibi hissetmiştim. Anaa siyaset tartışıyorlar, din tartışıyorlar olmuştu ilk düşüncem.

Geri