Forum yetkililerinin soğuk olması,davranması

Konu sahibi son olarak 2967 gün önce görüldü
Amma kasıntı yapıyolar ,ne bir eglence ne bir espiri ne bi sohbet:( Görende zahire cumhurbaşkanı sanacak az üyelere karışın onlarla iletişim kurun:)

Gayet de eğlence, espri yapıyorum.
Tabii elektrik aldıklarıma yaparım.
Böyle bir zorunluluğu da yok yönetimdekilerin.

Çoğunlukla haklı bir önermedir. :nopsrn:

Genelde yönetici olan insanlar herkesle mesafeli olmak için kendilerini geri çekerler çünkü üye grubu biraz sorunludur. Bir kaç kişiyle samimi olsa digerleri hemen onu kayırıyorsun moduna girer Bknz: Sevdiklerinizi koruyor , bizi banlıyorsunuz, Bknz : onları yetkilendiriyor , bizi yetkilendirmiyorsunuz. Bu kadar ciddiye almayın şuraları , salın kendinizi hayat b.ktan bir forum sitesinin yöneticisi neden soguk diye düşünmek için çok kısa.

Ben tam istediğiniz özellikte bir yöneticiyim ama böyle konular açılmasına izin vermem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir artizlik geldiği kesin ama benana.

Bu kadar takmayın burayı sallayın gitsin . Zamanınız güzel gecsin ve mutlaka ve mutlaka savundugunuz olaydan hic bir zaman geride donmeyin kim gelirse gelsin karsınıza

Gayet gevşek ve samimiyiz bir çoğuyla... agahshjs
Yalnız 2 yıla yakın banlı da kaldım ben burada bu da kayıtlara geçsin :D

Benim birgun size surat astigi mi gordunuz mü? yok gormediniz suratimi nerden goreceksiniz.

ben yetkili degilim tabk ama ne olacagi belli olmaz bir bakmissiniz admin olmuşum.
Iste siz o zaman suratin alasini goreceksiniz.
hepinizden nefret ediyorum.:sırıt:

Mathilda , oggy , Angie ve KaraBiber var arkadaşlar hepsi gayet sıcakkanlı . Diğerleri zaten online olmuyor ki . Kimi görüp bu konuyu açtın hacı sen ? :cici:

:cici: şunu görüpte aklına oggy gelmiyosa yönetimin yapacağı hiç bişey yok :cici:

Öyle olmak zorunda.
Samimi olduğu kişiler kural ihlali yaptığında da müdahale edecek çünkü ve ister istemez garip hisseder.
O yüzden en iyisi samimi olmamak.

Forumu her ne kadar reel hayat ile bağdaştıran biri olmasam da olaya objektif bir gözle bakmak lazım.
Yetki alıp da ülke yönettiğini zannedip herkese üstten bakanlar hariç, Bir doktor iseniz biriyle küçük bir samimiyetiniz olsun hemen ertesi gün gelip ''bir yakınım var rapor yazar mısın?'' der.
Bir Öğretmen iseniz ''yakınımızın oğlu sizin öğrenciniz yüksek not verir misiniz'' der.
Bir Hakim veya savcı iseniz ''adamımızı kayırır mısınız? ceza vermeseniz olur mu'' der. bla bla bunun gibi uzadıya uzar.

Forumda yönetici vasfı olması önemli değil bir admin, super mod vs. biri ile samimi iseniz ve samimi olduğunuz bir grup veya kişiler başkaları tarafından sevilmiyorsa hemen ''adam kayırıyor, torpil geçiyor, cephe alıyor'' etiketi yemeye müsait pozisyonda oluyor. O yüzden kişilerin kendilerini uzak tutamuş olabileceklerini düşünüyorum. :)

sarılıp öpecekler mi
ne yapacaklar

Geri