Forum yetkililerinin soğuk olması,davranması

Konu sahibi son olarak 2969 gün önce görüldü
Millet alımlı auralı çekici bize ise Tatlı olmak düşüyor. Hee ben kazandibiyim...

Şahsen yöneticilerin forum oyunlarında aktif olmalarını istemem... üstteki üyenin sevmediği üyeyi tahmin ederken görmek istemem... kafamdaki Admin profili zedelenir.....

seni dışarda bırakmalıydık sabah ki gibi sahipsiz kedi yavrusu gibi gözlerini acıp bakmalıydın ama işte
Ahahaha aynen birazdan açılır ya diyip 1 gün sonra açmak da ne bileyim ama işte

Tüm forum kariyerim boyunca hep admindim.
Yanlışlarım da elbet oldu fakat bu sürecin bana öğrettiği en önemli şey konu başlığının doğru olması yani böyle olması gerektiği.
Şöyle ki ya soğuk olmalısınız ya da herkese sıcak olacak kadar boş vaktiniz olmalı.Özellikle forumun sahibi ya da en yetkili kişiyseniz.
Bir insan olarak sahibi de olsanız tabii ki sadece belli üyeleri sevebilir, belli üyelerden hazzetmeyebilirsiniz fakat söz konusu forumun sadece kendi çevrenizin tekelinden çıkıp büyümesi ise bunu foruma yansitmamaniz lazım. Sadece sevdiklerinizle vakit geçirip geneline soğuk yapmak profesyonelce değil; ne kadar objektif ya da eleştiriye açık olursaniz olun en ufacik mevzuda "sevdiklerine torpil geçen,sevmediklerine haksızlık eden" bi imaja bürünüyor siz ve yönetiminiz. Emre'yi bu anlamda başarılı bulurdum. (forumsal ex sahibi). Ön planda olacak kadar kimseyle duygusal bi etkileşimi olmazdı. Onun da hataları olsa da forumsalin patlama yapacak kadar büyümesinde bu tutumun katkısı olduğu yadsınamaz.

• Beğen
Tepkiler: 0
Tamam arkadaşlar övünmek için bir sebebim var artık kimin attığı bilinmeyen bir mesaj aldım Serçe çok tatlısın yazıyordu
Ama yaaa yazmış birde böyle böyle iltifat ettireceğiz işte Sjsjsjsj

@Divine Heart naberr

içini açıp da baktınız mı allam yarabbim ya:))))))))))

Tamam arkadaşlar övünmek için bir sebebim var artık kimin attığı bilinmeyen bir mesaj aldım Serçe çok tatlısın yazıyordu
Ama yaaa yazmış birde böyle böyle iltifat ettireceğiz işte Sjsjsjsj

@Divine Heart naberr
o nasıl oluyor ya :D isimsiz mesaj :D bol şans :P :P

• Kahkaha
Tepkiler: ne
değiller.
en azından tanıdıklarım değil.

Geri