Forum yarışmasında birtakım kişilerin oylariyle yarışmayı kazananların, oy verenlere hediye vermesi gerekliliği

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Oy vermezseniz, seçilemezler. Mesela ben geçen yıl Oskar'da aldığım 17 Oskar karşılığı oy veren herkese teşekkür bâbında 3 er yuro yollamıştım.​

Varsa böyle bir kural bana hiç kimse hediye yollamadı hatta @Mastor senin Euro da gelmedi.:)

Makarna felan yok mu?
@Alavarez hanimin bana birlikte makarna yeme sözü var idi.

Ama bu kadar hünerli ellerden makarna istemek de abes galiba.

Arkadaşlar, bunlar bir jesttir. Dünya böyle işliyor, az uyanın.​

Seninle salçalı makarna kaşıklayarak varoluş sancıları yaşamak istiyorum Süreyya hanım.

Biskrem yiyip ayran iciyorum su an Alavarez hanim.Söyle sicacik bir taharna corbasi olaydi..leş gibi sarimsak koksam yedikten sonra.Yanima yaklasan uzaklassa.
Yorgunluktan hic bir uzvum protesto edemiyor artik.
Normal bir mide dayanir mi bu biskrem ayran karisimina?
Uyusturulmus varoluslar icindeyim.Birazdan öylece tavana bakacam.Umarim bayilirim.

Seninle her seye varim.

Biskrem yiyip ayran iciyorum su an Alavarez hanim.Söyle sicacik bir taharna corbasi olaydi..leş gibi sarimsak koksam yedikten sonra.Yanima yaklasan uzaklassa.
Yorgunluktan hic bir uzvum protesto edemiyor artik.
Normal bir mide dayanir mi bu biskrem ayran karisimina?
Uyusturulmus varoluslar icindeyim.Birazdan öylece tavana bakacam.Umarim bayilirim.

Seninle her seye varim.
İnanır mısın dün okuldan gelince tarhana yaptım, enfes olmuş. Karşılıklı içmek isterdim. Damak zevkimiz benziyor gibi, cips ile ayran da iyi gidiyor dene bence.

1601397041966.png

Ben de verirdim de katıldığım bir yarışma olmadı : )

İnanır mısın dün okuldan gelince tarhana yaptım, enfes olmuş. Karşılıklı içmek isterdim. Damak zevkimiz benziyor gibi, cips ile ayran da iyi gidiyor dene bence.

Ekli dosyayı görüntüle 17092

Bir gün acalim camlari, icelim karsilikli tarna corbasi Alavare hanimcim.
Cips ile ayrani denemedim hic.Niye yasiyosam?
Modum su an icin, karikatüründeki adamin burun ve dudaklarinin sinonimi gibi.Kalkmiyo.
Kadin seri katiller daha ilginc Alavarez.Bir ara konusalim onlari.

Bir gün acalim camlari, icelim karsilikli tarna corbasi Alavare hanimcim.
Cips ile ayrani denemedim hic.Niye yasiyosam?
Modum su an icin, karikatüründeki adamin burun ve dudaklarinin sinonimi gibi.Kalkmiyo.
Kadin seri katiller daha ilginc Alavarez.Bir ara konusalim onlari.

Açalım Süreyya hanım ben modunuzu yükseltirim.:^

Oyumuzu çilek için mi verdik sanıyorsunuz.

başlıktaki e yi a yap yada oyları ile ile düzelt canımı sıkma benim

fotoğraf yarışmasını kazandığıma göre........ oy verenlere hediye olarak çıplak fotoğraflarımı mı göndermem gerekir........ :emoji_thinking:

fotoğraf yarışmasını kazandığıma göre........ oy verenlere hediye olarak çıplak fotoğraflarımı mı göndermem gerekir........ :emoji_thinking:
artık davranışlarına biraz dikkat edersen sevinirim....
en fazla çıplak burnunu gönderebilirsin ki bu en çok üzen olur.

Geri