Forum Vadisi
1.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ
1.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ
Trapezus : Olum alt tarafı bi denize atlayıp çıkacaz, Allah cezanı vermesin o ne ? :zuha:
Fabien : Tedbir olum, hem ciğerini satsan alamazsın bunu sen. Michelin lastik bu :zuha:
Editör : Hadi bırakın laf salatası yapmayı, atlayın şuraya :zuha:
Trapezus Fabien'e göz kırpar. Fabien mesajı alır ve ardından Trapezus ile birlikte Editör'ü denize iter ardından Trapezus da denize atlar. Editör boğulmaya başlar :zuha:
2.BÖLÜM | Editör
Editör evinde hasta bir şekilde yatmaktadır. Yüzünde sinirli bir ifade vardır.
Editör : Ulan Trapezus bende sana bunu sormaz mıyım ?
BİR FLASHBACK PATLAR
Editör Fabien tarafından denize itilmiş ve boğulmaktadır. Tam o sırada denizden balık tutan bir adam oltası ile oraya gelir.
Adam : Hayırdır ne oluyor ?
Fabien : Arkadaş boğuluyorda birazcık :zuha:
Adam : Tövbe estağfirullah.
Adam oltasını denize sallar. Editör oltaya tutunur, ardından Fabien ve adam onu kendilerine doğru çekerler :zuha:
Editör : Öhö öhö öhööö !
Fabien : Öksürme lan :zuha:
Adam : Şimdi benim payım ne ?
Trapezus denizden çıkar ve adamın yanına gelir.
Trapezus : Ne payı bilader ? İyilik yap denize at demişler.
Adam : Tamam o zaman.
Adam Editör'e tekmeyi basar, Editör tekrar denize düşer :zuha:
Adam : Al yaptım, tekrar denize attım.
Adam oradan uzaklaşır, bizimkiler denize atlar ve Editör'ü kurtarırlar :zuha:
FLASHBACK BİTER
İde@list, NeyzeN ve Manga mahallede dolanmaktadırlar. O sırada RüzGaR'ı görürler.
İde@list : Oo hacı naber ya ? :zuha:
RüzGaR : Sanane kardeşim doktor musun ? :zuha:
Birden RüzGaR'ın gözüne sinirle oraya doğru gelen Mematiphistopheles çarpar. Mematiphistopheles onların yanına gelir.
Manga : Lan artist, ne oldu yine hangi kız tersledi seni ? :zuha:
NeyzeN ve İde@list gülerler. Editör'ün ise sesi soluğu çıkmamaktadır :zuha:
Mematiphistopheles : Beni tersleyecek kız daha yaratılmadı. İde@list hariç :zuha:
RüzGaR : Mee, Memaa, Mematipp, Mematiphistopheles..
Mematiphistopheles : Ne sayıklıyorsun sen çulsuz ? :zuha:
RüzGaR : Beni affettin mi ?
Mematiphistopheles : Olum banane çulsuzsan çulsuzsun. Benim hoşuma gider böyle şeyler, ne affetmesi ? :zuha:
RüzGaR : Hani lokantada hesabı sana yıktım ya, o yüzden diyorum.
Birden Mematiphistopheles'ın gözü pörtler, sinirden beyni dönmektedir. Ve hemen RüzGaR'ı kovalamaya başlar. RüzGaR'ın hızına yetişemeyince, ayakkabısını çıkarır ve RüzGaR'a fırlatır. Ancak isabet ettiremez, RüzGaR kaçmıştır :zuha:
Mematiphistopheles : Gitti milyon dolarlık ayakkabı...
Mahalleye 2 güzel kız gelmiştir. Herkezin gözü onların üstündedir
Ukala Sözler : Bu mahalleye gelerek iyi mi yaptık bilemedim
Kaiken : Niye ya bak sana çok şeker çocuklar var :zuha:
Ukala Sözler : Hepsi yiyecek gibi bakıyor
Kaiken : Sende yemelik olma :zuha:
Ukala Sözler : Hiç kanım ısınmadı benim bu mahalleye
Kaiken : Isınırız canım ısınırız :zuha:
Ukala Sözler : Şu gelene bak
Gelen kişi RüzGaR'dır. RüzGaR bunları görünce gözleri fırlar ve hemen yanlarına gider
RüzGaR : Merhaba Kızlar :zuha:
Ukala Sözler : Merhaba da sen kimsin
RüzGaR : Ben bu mahallenin bekçisiyim . Siz çok yabancı geldiniz bana kimsiniz bakim siz :zuha:
Kaiken : Yeni taşındık biz bu mahalleye
RüzGaR fırsat bu fırsat diyerek hemen kendine bir yol çıkartmaya başlar
RüzGaR : Öylemii.. Siz şimdi yeni taşındınız bu mahalleye gelin sizi biraz gezdireyim mahalleyi
Ukala Sözler : Aman istemez .. Delinin zoruna bak :zuha:
RüzGaR'ın aklına bir anda Mematiphistopheles gelir ve hemen ordan uzaklaşır ve kaçmaya devam eder
Trapezus ve Fabien ise okulun bahçesinde çekirdek çitlemektedirler. Okulun hademesi onların yanına gelir.
Hademe : Utanmıyonuz mu lan burda çekirdek çöplerini yere atmaya ?
Fabien : Bu okul şu anda ayakta duruyorsa, benim sayemdedir. Sen kime racon kesiyosun ? :zuha:
Hademe : Ben racon kesmem, çöp toplarım. :zuha:
Tam o sırada okulun bahçesine hızla RüzGaR gelir. Nefes nefese kalmıştır.
Hademe : Aha, buda ayrı bi hayvan. Senin yere dökülen terlerini kurutmak zorunda mıyım ben he söyle bi bakayım bana ?
RüzGaR : Ruh hastası mısın nesin kardeşim bi git ya. Lan Trapezus bak bakayım gitmiş mi ?
Trapezus : Kim gitmiş mi olum ? :zuha:
RüzGaR : Mematiphistopheles Mematiphistopheles.
Fabien : Aaa Mematiphistopheles, gel gel RüzGaR da seni soruyor.
RüzGaR arkasına bile bakmadan hemen oradan toz olur :zuha:
Fabien : Millet deliye hasret, biz akıllıya :zuha:
Tam o sırada arkadan birisi Fabien'in kafasına vurur :zuha:
İde@list : Bana hasret olduğunu duydum, hemen koşa koşa geldim :zuha:
Trapezus : Hoşgeldin hacı, otur. Çekirdek yer misin çekirdek ?
İde@list : Ver bakayım :zuha:
Mematiphistopheles, Manga ve NeyzeN mahallede turlarken oradan geçen LaL ve DenizZ'i görürler.
Manga : Mahallenin kızları yine yakıyor :zuha:
Mematiphistopheles : Pehh, onlar mı yakıyor ? Olum iki saniyede kızları tavlarım. Ama benim adım Mematiphistopheles. Öyle kızlarla işim olmaz :zuha:
NeyzeN : Artistlik yapma lan, tavlayabiliyorsan tavlada görelim.
Mematiphistopheles : Ulan salata, sen beni daha tanıyamamışsın. Dur hele dur.
Mematiphistopheles güneş gözlüğünü gözüne takar ve artist artist yürüyerek kızların yanına gider :zuha:
Mematiphistopheles : Merhaba kızlar.
LaL & DenizZ : Merhaba.
Mematiphistopheles : Diyorum ki ; sizinle beraber 2 kahve içsek hiçte fena olmaz.
LaL : Çok güzel olurdu ama, malesef işimiz var.
NeyzeN ve Manga sırıtmaya başlarlar.
Mematiphistopheles : Neyse, başka zaman artık.
Mematiphistopheles NeyzeN ve Manga'nın yanına döner.
Mematiphistopheles : Gördünüz mü lan ?
NeyzeN : Neyi görelim olum ? Kızlar postayı koydu sana :zuha:
Mematiphistopheles : Olum siz ' çok güzel olurdu ama ' kelimesine dikkat etmediniz galiba ?
Manga : Çok kötü olurdu diyecek halleri yoktu ya :zuha:
Mematiphistopheles : Dur ulan. Kızları takip edeceğiz. Bakın görün beni reddedebilecek kadar ne önemli işleri var. Babaları falan ölmek üzeredir kesin
NeyzeN : Hadi bakalım :zuha:
RüzGaR nefes nefese bir şekilde Editör'ün evine gelmiştir. Editör ise hasta haliyle yataktadır. RüzGaR ard arda kapıyı yumruklamaktadır.
Editör : Haysiyetsiz, münasebetsiz. Kim olacak ? Tabiki Trapezus.
Editör beyzbol sopasını alır ve kapıya doğru yönelir. Kapıyı açar açmaz sopayı RüzGaR'ın kafasına indirir. RüzGaR bayılır :zuha:
Editör : Bismillahirrahmanirrahim. Sen nerden çıktın olum ? :zuha:
Trapezus, Fabien ve İde@list alışveriş merkezine gelmiş, bir kıyafet mağazına girmişlerdir.
Fabien : Görevli yok mu görevli ya ?
Trapezus : Görevli değil olum, tezgahtar onlar: zuha:
Fabien : Haa anladım, tezgahtar yok mu tezgahtar ?
Tezgahtarların birisi oraya gelir.
Tezgahtar : Buyrun ?
Fabien : Eee, ben elbise fiyatlarını soracaktımda, onun muhattabı siz değilsiniz galiba. Şey sorayım ben o zaman, tezgah fiyatları kaç liradan başlıyor ? :zuha:
Trapezus : La İde@list, ben demiştim bununla alışverişe çıkılmaz, bu bizi dövdürtür :zuha:
Tezgahtar ' ya sabır ' çeke çeke oradan uzaklaşır.
Fabien : Ne dedim ki ben şimdi ? :zuha:
Editör RüzGaR'ı kendi yatağına yatırmış, fırsattan istifade tokatlamaktadır :zuha: RüzGaR ayılır :zuha:
RüzGaR : Lan, lan olum ne vuruyorsun lan ?
Editör : Hacı uyan sabah oldu :zuha:
RüzGaR Editör'e tokat atar.
RüzGaR : Allah senin cezanı vermesin.
Editör : Amin cümlemizin :zuha:
RüzGaR : Kes olum kes. Mematiphistopheles'den kaçana kadar imanım dürtüldü, dedim Editör'ün evine gideyim, kapıyı açar açmaz kafama sopa indiriyorsun. Sen Mematiphistopheles ile anlaşma falan mı yaptın olum ? Bak, yaptıysan söyle. Ne veriyorsa iki katını verecem.
Editör : Lan, deli deli konuşma kalk git şurdan :zuha: Zaten sinirlerim tepemde :zuha:
RüzGaR : Seninle hesaplaşacaz, yazdım bunu bi kenara yazdım. Hesaplaşacaz seninle.
Editör : İstediğini istediğin yere yaz, ateş olsan itfaiyeyi arar gel beni söndür dersin :zuha:
RüzGaR : Görecez, görecez !
Mematiphistopheles, NeyzeN ve Manga ; LaL ve DenizZ'i takip ederek mahalledeki boş inşaatlardan birine gelmişlerdir.
Manga : Aklıma çok pis kokular gelmeye başladı.
NeyzeN : Akla koku mu gelir lan gerizekalı ? :zuha:
Manga : Olum, bunların bizi getirdikleri yerden sonra bırak aklımdan her yerimden koku alırım.
Mematiphistopheles : Çok kız gördüm, böylesini görmedim. Resmen rezalet ! :zuha:
NeyzeN : Dostum, dönelim bence biz :zuha:
Mematiphistopheles : Ölmek var, dönmek yok. Ben taktım kafaya, bu kızları tavlayacam :zuha:
Manga : Başka zaman tavlarsın, hadi gidelim
Mematiphistopheles : Dünya birgündür, oda bugündür. Yarını garanti edemeyiz. Bugün tavlayacam
NeyzeN : Valla sen ne halt yersen ye, bi inat uğruna adımı tecavüzcü olarak lekeletemem :zuha:
NeyzeN ve Manga oradan uzaklaşırlar. Mematiphistopheles telefonunu çıkartır ve ' cendere orchestrall mix ' açar. Ardından inşaatın içine girer.
Mematiphistopheles : Nerede lan bunlar ?
Tam o sırada arkadan birisi Mematiphistopheles'ın kafasına tuğla ile vurur. Mematiphistopheles yere düşer ve bayılır.
2.BÖLÜM SONU