Oggy
Platin Üye
tabii bu kıstası belirtirken başka kıstasları da gözetmek gerekiyor...... neye göre, neye göre....... mesela öncesinde türkiyede yaşama kıstasını gözetirsem, zenginlik kıstasım aile evinden ayrı yalnız yaşamak olur.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aaa siz kapilari soföre sildirtmiyor musunuz :dBiz de hafta sonu kapı sildik, bayram için...
sofore yerleri supurtuyolar kapilari asci siliyoAaa siz kapilari soföre sildirtmiyor musunuz :d
O ultra zengin cınımBugatti Veyron
Benim lalam vardıBir yanlışı düzeltelim arkadaşlar, rus veya asyalı bakıcı olmaz, fakirlerin dadısı olur, zenginlerin de nanny’si :d
Başı bağlı iskender yapabiliyor. Zor durumda kalsa gündeliğe bile gidebilir kslksj
Yani bu durumda senin zengin olduğunun sonucu çıkıyor?Illa yazdirtacaksiniz.
Ama zengin olan,asla paradan konusmaz.
ne gördün mesela nildacımforum kıstasım barış barış yaaaaaa ondan daha zengini forumda olsaydı onu överdim))))))gözlerimle gördüm bu gözler görmeden inanmazzzzz
)) @Noah canişkom
asjkdhMesela balkonuma çok hoş masa takımı aldım ve geçen günlerde geldi de. Ama bilin bakalım ben kahveyi hala nasıl içiyorum? ÇÖMEREK.
Ben zengin olamam. Hissedemem. Yaşayamam.