Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2308 gün önce görüldü
17n7GB.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bay Recebin %1 mal varligini bana vermesini bekliyorum ve böylece milyoner olacagim.

yavrucum her begendigini alirsan tabiki birikmez. Indirim sezonunda yap sen alisverisini, disardan yiyorsan surekli haftada 1 kez yemeye calis. Arkadaslarla gezerken hesabi hep sen odeme :D misal arkadasin magic mouse istiyorsa alma. ( burden ismi lazim olmayan sahsa tas gitti :D )
W hanımdan taktikler :) mal varlığını açıklama yap lütfen millete akıl vermeyi bırak.
Birde bana cimri diyorlar diyorsun, bunu okuyan kişiler nasıl demesin..
Ama verildiğin önerileri değerlendirme yapacağım.

W hanımdan taktikler :) mal varlığını açıklama yap lütfen millete akıl vermeyi bırak.
Birde bana cimri diyorlar diyorsun, bunu okuyan kişiler nasıl demesin..
Ama verildiğin önerileri değerlendirme yapacağım.
var iste 3 5 birseyler karistirma orasini…..

Levent ve Maslak'ta iki lüks villa. Ford Focus ST, Peugeot RCZ ve tabi ki Maserati :) Bankada 3,5 kilo altın ve 2 Milyar dolar nakit para.

kimilerinin kurmaya bile aklının ermeyeceği hayallerinin sahibiyim.. gerisi sizin olsun..

yavrucum her begendigini alirsan tabiki birikmez. Indirim sezonunda yap sen alisverisini, disardan yiyorsan surekli haftada 1 kez yemeye calis. Arkadaslarla gezerken hesabi hep sen odeme :D misal arkadasin magic mouse istiyorsa alma. ( burden ismi lazim olmayan sahsa tas gitti :D )
Bak bak hesabı yine başkasına yıkmaya teşvik ediyor milleti :)
Eh ben de düğün yapıp o altını alacağım senden.
Acaba 2015 yılında kime taş attı W hanımcığım.

Dünyalar güzeli bebişim var dünyalara değişmem ..

Çabuk söyle gıdıklarım gıdı gıdıı

Aıleden kalma dıyarbakır da 128 donum arazı. Ankara bahcelıevlerde bır bayan kuafor dukkanı 2016 model hundaı marka otomobıl. Bankada bır mıktar nakit.bununla beraber bos ıckj sıselerı ve dovız borcum ayrıca kopegım leyla var

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 adet 307
1 adet cbr
1 adet s8
1 adet asus
1 adet m20
1 adet saz
1 adet keman
1 adet ney
1 adet gopro

Bu kaa

Ankara da 1 daire
sauna masaj ve güzellik salonu
memleketdekı arazılerı sattık
boş şişeleri hayrıma ıhtıyacı olana verdim.
Köpeğim leyla yı kuzenıme verdım.
en buyuk servetim ailem !
Aıleden kalma dıyarbakır da 128 donum arazı. Ankara bahcelıevlerde bır bayan kuafor dukkanı 2016 model hundaı marka otomobıl. Bankada bır mıktar nakit.bununla beraber bos ıckj sıselerı ve dovız borcum ayrıca kopegım leyla var

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri