Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
Benim her yerim sigortalı ayol agsjagdismdnd.

Bir Kedim, bir de işleme kapalı Kredi kartım var.

1+1 evde kiradayım.
Köpüşüm yani kızım var zarife
Wolkswagen passat arabam var.
En önemli varlığım paha bicilmez dostlarım var.

nesine.com'daki 4 TL bütün mal varlığım, varsa banko kuponu olan, varlığımı artırmak isterim.
teşekkürler.

duymadım olmasın gazişehir - göztepe iy 0.5 üst 1.50 şu an, birikimini katlamak için mükemmel fırsat.
Galatasaray - PSG maçı da 14.5 üst tatlışım, es geçmeyelim yarın :biggrin:
vedoyla sana kuponlar konusunda bi ufak kırgınım ama tutacak tek kupona bakar kırgınlığımın geçmesi.

Galatasaray - PSG maçı da 14.5 üst tatlışım, es geçmeyelim yarın :biggrin:
vedoyla sana kuponlar konusunda bi ufak kırgınım ama tutacak tek kupona bakar kırgınlığımın geçmesi.

not alındı 14.5 üst kaçmaz :biggrin: aa vedo okumasın, görür kafaya takar şimdi oralarda :( hele gelsin bi, en banko kuponları sana göndereceğiz :p

Tüm mal varlığım ektedir, misketlerin büyük bir kısmını neredeyse fotoğraftaki sayının iki katını satmış olmam üzücü tabi ki Allahtan annem dövdü de zamanında geri kalanını satamamıştım.

Her miskette rakiplerimin kanı mevcuttur efenim, çizgi, kuyu, gülle her misket oyununda kapışılır, bükemeyeceksek kopsun bilek.

Resmen çocukluğum şu kare.
a314f1568571a4678c68a3846ed41375.jpg

Fakirleri bir köşeye alayım. Yanlış yazmışlar, 3 milyon 240 bin olacak o...
b9fdc9d5c932af43e839344a2f72078f.jpg

En büyük servetim tabiki Ailem.
Çok şükür herşeyim var
Hiç bir şeye ihtiyacım yok.

Kedilerimizi çoğalttık. Toplam dört oldular. Artık evde herkesin kendi kedisi oldu.

32 kedi 14 kumru 20ye yakın serçe 4 sokak köpeği 2 badem ağacı 1küskün erik ağacı solmuş 4 demet gül 3 saksı menekşe 4 de kirpi var ama bence onlar benim değil beni kullanıyorlar gibi....

Astra GTC Sport
Küçük bir arsa
Küçük bir kitaplık
Formalarım-atkılarım
Bilyelerim
Hatıralık eşyalarım
İki tane de dikilmeyi bekleyen ağaç tohumum var, 1 yıldır duruyor bozulmaz umarım.

Geri