Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
Zengin olunca yazıp hava atacağım reserved.

Teşeke.

Lari hanimcim mal varligimla alakali konusmalardan hep kaşınmışımdır.
Mütevazi bir yasam sürdürmeye calisiyorum.
Size ayak uydurmaya calisiyorum efendim:liv:
Görgümden ötürü yaşam tarzimi gizliyorum görmeyin caniniz cekmesin diye.
Yoksa sabahlari havyar yer öğlen suşi,aksam istaköz yerim.
her yaz maldivlere tatile giderim bir yaz resmimi attigimi gordunuz mu ? yok. yahu arabamla akrabalarimin evinin onune park edemiyorum.Niye? çünkü avratlar görür kiskanir adamlar kalpten gider diye:liv:
Simdi ben mal varligimi ortaliga nasil sereyim lari hnm zenginlik zor,zenginlik başa belaa.

Anna hanımcım ne kadar altın kalplisiniz. Sizin böyle olduğunuzu hep biliyordum. Ben de mütevazi bir yaşam sürdürmeye çelışıyorum. Neden yalıda oturduğumun reklamını yapmalıyım? Asla zabahleyin saten sabahlığımla fortakal süyü iştiğimden bahsetmeyeceğim. Savarowski kaplı elbise dolabım ve 722 hizmetliynen sürdürdüğüm yaşamımı neden açık etmeliyim? Hobi olarak çay servisi yapıyorum, çünküm bayramın birinci günü misal hobi olarak yaptım. Fabrikatörüm.:parti: çok iyi kalpliyim. Zenginim. Tek kusurum herkesi kendim gibi sanmam asdşkli :parti: unutmadan Ali Ağaoğlu ille diyör ortak olalım olmas diyorum çünküm yani neden olayım höf.

Vay canına o kadar paran var ama hala forum forum tırım tırımm

Not aşırı fakirim

koca bir sıfır.

zengin üye varsa sevabına 20 tl atsın. iban verim

qJBdLR.jpg

üzerimde olanlar;
+1 adet kenarı yırtık 20 TL + 1 adet 50, 1 adet 25 kuruş
+1 adet whatsapp'a çok zor giren, girse de mesaj yazarken kanser eden cep telefonu (emoji göstermiyor)
+1 adet kahverengi oduncu gömleğim üzerine babaanne örgüsü süveter
+1 adet kot pantolon
+1 adet ayakkabı

bonus olarak çorap ve iç çamaşırım. Bence zenginim.

Bir ayfonum vardı oda kırıldı -.-

iç oğlanı gereken açıklamayı yapmış dağılabiliriz

sadece deniz seki şarkılarından oluşan efsane spoti çalma listem, odamdaki duvara asılı oğuz atay posteri, öğrencilerimin yaptıkları resimler, dünya kürem ve orkidelerim nazan, deniz ve mirkelam.

bir Tanrı’m var, bir gitarım. bu dünyada yapyalnızım..

babamın hediyesi kolyem başka da yok

lan kıraç , toprak hiç para eder mi ?

hocam çok özür dilerim, devamını getiremeyeceğim.
ben Rap’i seviyorum, yalnız Kıraç’ı da seviyorum. insanların birbirlerine laf etmesi, diss atması vs. vs. çok ilgilendirmiyor beni. o anda ruh halim ne durumdaysa, o şekil bir müzik dinlerim. çok ayrıştırmam. :D

Her şeyim de var. Daha fazlası, daha fazlası hastalığına gülümsedim sonra ve sktr ettim gerisini. Her ne kadar gidersen git, tüm gideceğin yol bu kadarıdır.(İncil, matta, bilmem kaçıncı bab ve bilmem kaçıncı ayet, kafam güzel.)

Geri