Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
yedi yüz civarı kitabım var. bi tane daktilom bi de ajanda koleksiyonum. bu kadar. çulsuzum.:(
edit. kitapları satınca beş para etmiyor bu arada.

yaran-facebook-capslari--i667237-600.jpg

mal varlığım (temsili değil)

10516694_10152652504034709_9173459726449197515_n.jpg

yorumları okuduktan sonra mal varlığımı yazmaktan vazgeçtim. ayrıca ciddi ciddi bütün yorumları okuma gayretimi tebrik eder misiniz arkadaşlar, lütfen.

Sen giderini gelirine göre yapıyorsun o yüzden elinde bişey kalmıyor. Giderini ihtiyacına göre harcarsan elinde birikim olur. Örneğin; 1000 TL'lik evde oturacak 700 TL'lik evde oturursan ayda 300 tl yılda 3600 tl kar yapar. Parliament sigara iceceğine 7 TL'lik sigara içersin ayda yılda 1500 tl yakın kar yaparsın. Bu hesaplar cimrilik değildir tutumluluktur. Bunun gibi bir kaç seçenekte tutumlu olursan 1 yılda rahat bir araba bile cekersin altına. Bundan iki sene önce bende oyleydim ama ömer seyfettine ait bir kitabı okuduktan sonra bu şekilde degisiklik yaptım bende.

yorumları okuduktan sonra mal varlığımı yazmaktan vazgeçtim. ayrıca ciddi ciddi bütün yorumları okuma gayretimi tebrik eder misiniz arkadaşlar, lütfen.
Hocu 27 sayfa emüegoim yaa :/ ha bazen işsizlikten 30 40 sayfalık konular okuyorum; ama şu anda yapmak istemiyorum.

Mal varlığıma gelince de "kendim"
Malım da.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

sınava çalışmam gerektiği için asla yapamayacağım bir şey yapıp 27 sayfa okudum 27 sayfa güldüm.
komik mi desem, trajikomik mi desem :p
karamuratbenim +1 diyorum. Mal varlığım kendim.

Birkac kitap birde sazim.

Birde kemanim iste butun malim dedi.

ne kadar da alçakgönüllü bir forum.
kendimi çok ayrık hissettim sizden.pp

Benim kyk borcum var ne mal varlığı:)
12 bin lira kadar devlete borçluyum:p

Babanizi "mal"olarak mı görüyorsunuz yoksa en değerli varlığınız babanız mi?
Konuya goz gezdirirken gözüme takıldı cevabınız

Babamı mal olarak görüyorum dersem napican aaaa tü kakamiyim ben şimdi:D

Gözünüz çok manevi şeylere takılıyor çok tatlısınız :u3:

Yapılanla niyet arasındaki farklarada göz atarzınız bi ara olurmu cnm:hello:

Geri