Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2308 gün önce görüldü
Oha lan 30 üye okuyor 12 kayıtlı 18 misafir :asd:

Benim Malda çok iyi bu arada, mal varlığım yani :rolleyes:

Bi vücudum var, oda bende olduğu sürece aç kalmam heralde her türlü güvenlik işi beni bekler :rolleyes:

Paran varmış gibi yap :honk:

Herkes fakirmiymiş simdi zengin yokmuymus okuyamadım bütün sayfaları :asd:

bin lira kira internet faturalar binlira k kartı geriye kalanı anneme gönderiyorum k kartıyla geçinirim ben
Arkhe

Bin TL fatura derken? Faturaları kısmakla başlayabilirsin, kredi kartına gelince herhangi bir borcu varsa her durumda zarardır senin için (Faiz vs.). Kredi kartı kullanımında bilgisi olan birisinden ayrıntıları öğrenmek lazım. Bu arada Ağrı için bin TL kira biraz fazla değil mi, bilmiyorum fiyatları ama pekala İstanbul'da bile bin TL ye uygun bir ev bulunabilir.

Bugün yatan maaştan başka bir şeyim yok.O da bi kaç güne biter :

Bin TL fatura derken? Faturaları kısmakla başlayabilirsin, kredi kartına gelince herhangi bir borcu varsa her durumda zarardır senin için (Faiz vs.). Kredi kartı kullanımında bilgisi olan birisinden ayrıntıları öğrenmek lazım. Bu arada Ağrı için bin TL kira biraz fazla değil mi, bilmiyorum fiyatları ama pekala İstanbul'da bile bin TL ye uygun bir ev bulunabilir.
Hayır ağrı da deilim
ama köydeyim 500 kira aidat internet doğalgaz su telefon falan hepsi 1000 i buluyor
kredi kartımı da hep zamanında öderim borcum yok

valla maliyeden miydi neydi okula yazı gelmişti öğretmenler mal varlığını yazacak diye, laptop telefon ne varsa yazdırdılar :D

fakirler benimle yazışmasın.pisfakirler :p

Elif seni bize alsak olur mu?
kuzen falan bir şeyler yapacağız artık.

Bir arabam var birde insanlarin kırmayı çok sevdiği bir kalbim

Geri