forum üyelerinin en çok yaptığı yazım hatası

Konu sahibi son olarak 2316 gün önce görüldü
sen bu kadar çemkirince gidip baktım napim

Çemkirme mi aa aa şurada eğleniyoruz ne var bunda ?
Ama Arsun,No parasan hatta bir çok arkadaşımın yazdığı gibi eleştirmeden önce dönüp kendi yazım hatalarına bakmayı dene. Ki fotograf atmana gerek yoktu ben zaten biliyorum ne yazdıgımı zahmet etmişsin. :D

Bu kıza sitem ediyorsunuz; ama ileride ösym tarzı sınavlara girerseniz bu tür yazım yanlışları standart sapmayı nasıl etkiliyor tecrübe edersiniz. Uygulamasanız bile teorik olarak içinizde dursun.

Ben de mükemmel değilim bazen yazım konusunda. Özellikle de telefondan mesaj yazarken ve forumdan özel mesaj yazarken ben de dikkat etmem. Siz yine de eğriyi doğruyu bilin.

Sınava girmiş ve kazanmış biri olarak yorum yapabilme hakkım var sanırım :)

Çemkirme mi aa aa şurada eğleniyoruz ne var bunda ?
Ama Arsun,No parasan hatta bir çok arkadaşımın yazdığı gibi eleştirmeden önce dönüp kendi yazım hatalarına bakmayı dene. Ki fotograf atmana gerek yoktu ben zaten biliyorum ne yazdıgımı zahmet etmişsin. :D
hayır ben eleştirilere açığım yoksa no pasaran a sizin bana davrandığınız gibi davranırdım

elestirdigin birseyi kendin yapinca komik duruma dusuyorsun. oyle degil boyle diyenlere de cirkeflesiyorsun. (elestiri mahiyetinde yaziyorum ha. aciksin ya ondan)

hadi bakalım önce kim banlanacak:D
allahıııım allaaaahııııım ateşlere yürüyorum ;p

Arsun ya diyorum işte nağber diye ama kimse beni dinlemiyor :D
lethe haklı aslında bende yakın zamanda sınava girdim ve Türkçe sınavında yazım hatası soruları vardı. İnsan konuşma dilinde alışık olduğu kelimeleri orada öyle yazılı görünce bir afallıyor ama yapılacak hiçbir şey yok,düzeltmek lazım. Uymak lazım.

Forum entelektüel açıdan seviye atlamış.

Kavgalar artık ''Türkçe'yi neden yanlış kullanıyorsun'' yüzünden çıkıyor. :d

Aklıma Rusya'da ''şiir mi yoksa düz yazı mı'' tartışması nedeniyle birbirini bıçaklayanlar geldi. Biz de öyle olabilecek miyiz acaba... :asd:

Geri