xdyani burada yazilanlara bakilirsa forumdaki kizlar 150yi gecmiyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
xdyani burada yazilanlara bakilirsa forumdaki kizlar 150yi gecmiyo
Noooldu olay nedir shdhdjboyunuzdan 1.65 cm çıkarsa kaç kalıyor diye bir konu olmuş, kaçırmışım.
bilmemiz gerekmeyen detaylar öğrenmişiz.
@aegishjalmur nasıl da kaçmış, kimse de farkında varmamış?
adjsadjalmuru gaza getirir misiniz o da bacak boyunu paylaşsın..... boyu kısa falan diyin......
Atmam…
Gahsjdjd bazı fotolarda bacaklarım var oradan bir ölçüm yapılabilir bence sgdhbdmesela..
Bu konunun orijinalini ben ünlüler için açıyordum forumsalda adminken. @Nyctophilia şahit. Sonra oggy troll bir konu açmıştı forum üyelerine yönelik. Görüyorsun orijinal şeyler hep kalitenin adresi forumsaldan çıkıyor. sklkksÖncelikle tebrik ederim
Bugüne kadar açılmış en iyi konu olabilir.
Eskiden otellerde, havuzbaşında animatörler kucakta balon patlatma oyunu falan oynatırlardı ya. İşte onun gibi. Hem gayet normal bir konu. Ama bi o kadar da cinsel göndermeli.
Gerçekten fikir orijinalse ayakta alkışlıyorum. Kolay gelsin
bazı forum üyelerinin toplam boyundan uzun olduğunu düşünüyorum
Olm bu konu da ki en efsane comeback bu olabilir ajsbbdbd falso 0 kansnnsjjdatlet koysam hile yapıyorsun diyeceklerdi, donunu göbek deliğine kadar çektin diye.
bi görsen, çok acayipbahçe hortumu mu mübarek.