forum üyelerini sosyal medya reelslerinde görme sanrısı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

ben her gün akrabalarımda dahil tanıdık herkes tarafından nejat'a maruz bırakılıyorum... forumun özellikle oggy'nin bu ayrıntıyı atlamasında dulkadiroğlu kökenli favi çıkartmasında bir yeniden refah sempatizanlığı gördüğümü de söylemeden edemem... siyasi işler

@Angie hahaha harika ya, aramızdaki diyaloğa bakınca daha iyisi olmaz forumda.
Çevremde kitap okuyan Fenerbahçeli yok maalesef.. kumarbaz var, alkolik var, sahtekar, dolandırıcı var :) sana gelmez..
Ama birisi var, söylersem yer yerinden oynar.

@Angie hahaha harika ya, aramızdaki diyaloğa bakınca daha iyisi olmaz forumda.
Çevremde kitap okuyan Fenerbahçeli yok maalesef.. kumarbaz var, alkolik var, sahtekar, dolandırıcı var :) sana gelmez..
Ama birisi var, söylersem yer yerinden oynar.
Lütfen söyle kim? Olacağından değil de insan merak ediyor. Kime yakıştırıldım… fjkfjkf

@yarchitecten ve dinci flörtü… fkkfkfk

@Stockholm Sendromu

Lütfen söyle kim? Olacağından değil de insan merak ediyor. Kime yakıştırıldım… fjkfjkf

@yarchitecten ve dinci flörtü… fkkfkfk

@Stockholm Sendromu
hahahahahahhaha konuştuğumuz konulardaki sondaki gülüşü aynıydı dinci gülüşü 10m öteden anlarım a.asdasd

Yer yerinden oynar @Angie forum çalkalanır, zelzele olur.. banlar havada uçar, dengeler değişir.. AKP'nin çöküşü gibi olur.. kara kaplı deftere not aldık, beklemeye geçtik..

büyücü...............

favela klonları peşimi bırakın artık.......................

favi sal yakamızı be gardaşım lamflakmg
aşırı benziyo bu adam ya aşşşşırı yolda görsem favela sanarım.........

Size bir stock atarım stocktan daha stock. Ama ayıplı biraz o yüzden atamıyorum. Görünmeyen yerlerindeki dövmeler görünüyor...
a aa a abi özelden bakabilir miyim.....

Geri