Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Arkadaşlar malumunuz kimi anlarda Foruma yeni biri gelmişse Kisinin cinsiyetine Göre Muamele olaßiliyor.ßirkaç örneğini görelim 

-Foruma yeni gelen bi üyeyi karşılama şekilleri;
Gelen üye erkek;Ben geldim,bi konuyu ararken kendimi burda buldum.Çok eğlenceli bi yere benziyo,öyle mi?
x(erkek)-Öyledir arkadaşım hoşgelmişsin ama biraz tanı forumu,öyle hemen konular falan açma,anayasayı oku senin için daha iyi olur.
y(bayan)-Hoşgelmişsin ki
Evet çok eğleniyoruz biz de,senin de eğleneceğine eminim
Gelen üye bayan;Ben geldim,başka bi konu ararken kendimi burda buldum.Çok eğlenceli bi yere benziyo,öyle mi?
x(erkek)-İlk hoşgeldini ben deyim,hoşgelmişsin
Evet eğlenceliyizdir,özellikle de ben
Forumu tanımana yardımcı olabilirim
y(bayan)-Hoşgeldin. Dışardan eğlenceli olduğumuzu nasıl anladın bilemiyorum ama gerçek yüzünü zamanla görürsün.
-Küçük hayvanların fotoğraflarının yer aldığı bir konu.
Konuyu açan hemcins ise;
x--Yorum yok.
y--Yorum yok.
z--Yorum yok.
Konuyu açan karşı cins ise;
x-Aaa şu parmak maymundan benim de vardı,çok sağol bu konu için onu hatırlattın bana
Hatta bikaç tane fotoğrafını ekleyim ben de.
Fotolar eklendikten sonra konuyu açan arkadaşımız;
Yaptığın katkılar için ben teşekkür ederim der ve 1 karma verir.
y-Şu ufak hamster bizim Suretinur'un Yumiyum'una ne kadar benziyor.Öyle değil mi Suretinurcum?
Suretinur-Hayır bi kere benim Yumiyum'um daha tatlı ve büyük,bu ne öyle
y-Aman tamam seninki daha güzel bozulma hemen,hem Yumiyum gibisi gelmez bi daha.
Suretinur-Evet gelmez
z-Yorum yok.(Dürüst insan
)
-Karşı cinsin tipine göre muamele;
Açılan bir konunun ardından;
Konuyu açan yakışıklı ya da güzel X
Cevap veren karşı cins Y-Ya böyle konuları nerden buluyorsun anlamıyorum,çok komikler öldüm gülmekten.Çok teşekkürler(1 karma verilir)
Konuyu açan sıradan Z
Cevap veren karşı cins Y-Geçen gün başka bi yerde daha görmüştüm,hatta şöyle şöyle bişey daha vardı.5. fotoğraf da photoshop zaten çok belli oluyo.
-Foruma yeni gelen bi üyeyi karşılama şekilleri;
Gelen üye erkek;Ben geldim,bi konuyu ararken kendimi burda buldum.Çok eğlenceli bi yere benziyo,öyle mi?
x(erkek)-Öyledir arkadaşım hoşgelmişsin ama biraz tanı forumu,öyle hemen konular falan açma,anayasayı oku senin için daha iyi olur.
y(bayan)-Hoşgelmişsin ki
Gelen üye bayan;Ben geldim,başka bi konu ararken kendimi burda buldum.Çok eğlenceli bi yere benziyo,öyle mi?
x(erkek)-İlk hoşgeldini ben deyim,hoşgelmişsin
y(bayan)-Hoşgeldin. Dışardan eğlenceli olduğumuzu nasıl anladın bilemiyorum ama gerçek yüzünü zamanla görürsün.
-Küçük hayvanların fotoğraflarının yer aldığı bir konu.
Konuyu açan hemcins ise;
x--Yorum yok.
y--Yorum yok.
z--Yorum yok.
Konuyu açan karşı cins ise;
x-Aaa şu parmak maymundan benim de vardı,çok sağol bu konu için onu hatırlattın bana
Hatta bikaç tane fotoğrafını ekleyim ben de.
Fotolar eklendikten sonra konuyu açan arkadaşımız;
Yaptığın katkılar için ben teşekkür ederim der ve 1 karma verir.
y-Şu ufak hamster bizim Suretinur'un Yumiyum'una ne kadar benziyor.Öyle değil mi Suretinurcum?
Suretinur-Hayır bi kere benim Yumiyum'um daha tatlı ve büyük,bu ne öyle
y-Aman tamam seninki daha güzel bozulma hemen,hem Yumiyum gibisi gelmez bi daha.
Suretinur-Evet gelmez
z-Yorum yok.(Dürüst insan
-Karşı cinsin tipine göre muamele;
Açılan bir konunun ardından;
Konuyu açan yakışıklı ya da güzel X
Cevap veren karşı cins Y-Ya böyle konuları nerden buluyorsun anlamıyorum,çok komikler öldüm gülmekten.Çok teşekkürler(1 karma verilir)
Konuyu açan sıradan Z
Cevap veren karşı cins Y-Geçen gün başka bi yerde daha görmüştüm,hatta şöyle şöyle bişey daha vardı.5. fotoğraf da photoshop zaten çok belli oluyo.