Forum Oyunlarında Birilerine Laf Çarpma

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
fırsatını bulduğum yerde sokarım lafı genelde oyunlar en mükemmel ortamı sağlıyor çocuklukla alakası yok. Napalım muhabbet bölümünden menşın atıp mı giydirelim lafı? Pusu da bekliyorum üstte ki üye oyunun da sevmediğim birisi mesaj atsın da giydireyim diye.

Mesela bak sabahtır bekliyorum seal yorum atsında eccik dokundurayım diye ama yok atmıyor galiba diğer hesabı ile takılıyor şuan. Ulan o değilde diğer hesabı ile kanka çıkmam inşallah. AMİN.

Birde lynx ile joulex var bunlar da aynı kişi olabilirler mi acaba? X'den yakaladım evet çok zekiyim.

Üsteki senin üstündeki ile ben asansöre binecektim ama assadddada.

Hic anlam veremedigim bir durum. Cocukca bir davranis bence. Birine denilecek bir laf varsa isim vererek yapilmasi taraftariyim.

Laf çarpıyorsanız isimli yapın bu işi ya sizin mesajlarınızı mı takip edeceğiz .
Hafiyelik yaptırıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz :p

Şaka bir yana eğer bana laf çarpan yada çarpmak isteyen varsa isim kullansın görmüyorum çünkü canımlar :))) Boşuna yorulmayın diye söylüyorum yani .

Eglenceli yalniz.

Ben foruma üye olduğumda ergendim ve o zamanlar böyle şeyler eğlenceli geliyordu yapmadık değil yaptık.d

Yazacaksın sonra cevap bekleyeceksin sonra tekrar yazacaksın. Aaa benim ruhum sıkılır gereksiz birine o kadar zaman ayırmam ben.

Geri