Forum oyunlarında arada kalmak

Konu sahibi son olarak 141 gün önce görüldü
Özellikle üstteki üye bilmem nesi oyunlarında bizden hızlısı varsa hep mesajı editlemek zorunda kaldığımız durum.

Ben

Türkçem kötü yazarken kelimelerin karşılığını doğru karşılığını aramak için sözlüğe bakıyorum her zaman değil ama bazen ve hep birileri benden önce yazmış oluyor.

valla ben değiştirmiyorum genelde öyle kalıyor
mesaj editlemek değil de sana değil bi üsttekine yorum yapmış oluyo değiştirmiyor da piç gibi kalıyorsun afhhdsdg

ncmfjfjdjk :D yoruma gel ya.
etiket atmaktan cigerimizin soldugu durum :T:

Geçen araya 5 kişi girdi mesajı düzeltip iyi biri yaptım 5 inede uydu

Üşenip editlemeyi bile gözden çıkarın heyecan oluyor .s

oyunlarlardan sıkıldım dönüp de bana laf sokan var mı diye bile bakasım gelmiyoo :)))))

Allah başka dert vermesin

Son mesaj yazana bakip aciyorum konuyu, o sirada birileri yazmis oluyo. Sonra ben dusunup yazincaya kadar on kisi daha yazar nasilsa diyip vazgeciyorum;p

Art arda aynı arkadaşlarla paslaşırken bir arkadaş daha geliyor ve aynı anda yorum oluyor. Sonrasında da linkleyip düzeltme gerektiriyor. Sık karşılaşıyorum.:o

Cok yasadim. Cok uzdu beni geceleri uykularim kacti. Sigarayi cogalttim. Issiz sokaklarda sabahlara kadar dolastim. Telefon kulubelerinde yattim.

Ama yinede arada kaldim. Artik degistim salkim cafeye gidip bi cay soyler oldum :T:

Hani bazen üstteki üyeyle asansörde kalırsın da, seni es geçerler, senin üstündekiyle fantezik kurarlar, sen n'apacağını şaşırıp konudan çıkarsın... Bülüyo musunuz bu duyguyu?

tenor.gif

Geri