Forum oyunları kaldırılsa nasıl olur?

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

-

• Kullanılan toplam oy
    14
İyi olur. Forumların hepsi forum oyunları ile dönüyor gereksiz, zaman geçirmelik anlamsız şeyler. Çok oynamasam da arada giriyorum can sıkıntısına. Diğer bölümlere ve konulara daha ağırlıklı yorumlar olur kaliteli hal alır forum.

Oyunlarda stres atan insanlar başka yerlere gider bence:) Herkes ciddi ve faydalı yorum yapmak istemiyor olabilir.Hepimiz zaman zaman oyunlarda zaman öldürüyoruz.

Oyunları kaldirin. Çerez olarak anketler arttırılabilir.

Niye kaldırılsın ki eğlenceli oluyor

Forum kaosa sürüklenir

Anarşi çığrından çıkar

Banlanan üyelerin ardı arkası gelmez

Yönetime darbe girişimleri olur

Ortalık fena karışır

Lan niye herkes benimle sevişiyo ya. Kadın erkek herkesin ortak tercihiyim. Ay tatlı seksi yakışıklı <<<<

Çok saçma. Girmem daha iyi. Öyle kısıtlama mı olur? Benim zevkim benim kararım.

Benim için farketmez oyunu bir amaç olarak oynamıyorum can sıkıntısı bazen fakat bana bir zararı yok herkes başka amaçlarla takılıyor forumda kimi oyunlarda kimi anketlerde kimi güncel konularda aktif herkese saygı duymak gerektiğini düşünüyorum :)

Eeee son mesaj kimin olacak :D :D kaldırısın:D

oyunları kapatalım da üyeler bizimi öpsün :D
şaka şaka, ben de oynuyorum ama bazıları gerçekten çok kötü değil mi ya ? ? ? ?

Çay ve çiçek gönderme oyunlarını kaldırsak ?
Şu saymaları da kaldırsak , 1903' kadar sayınca beşiktaşlı 1923'e kadar sayınca Türkiye sevdalısı olmuyoruz.

Kesinlikle kaldırılmalı ..
Milletin birbiriyle cilveleştiği, birbirine laf soktuğu saçma sapan başlık ve yorumlarla tam bir çöplük orası ..

Ben üstteki uye hakkin da dusunmezsem, altta ki uyeye soru sormazsam,karsilikli ipucu vermezsem,karalamasam o defteri icimden geceni soylemesem farketmezsem onun ne yazdigini o zaman nasil cikar karanliklar aydinliga sorarim size:kaç:

Geri