Stauffenberg
Gümüş Üye
bi paket kent switch al,paneli sana teslim edeyim,gerisini herhalde yaparlar : (
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi paket kent switch al,paneli sana teslim edeyim,gerisini herhalde yaparlar : (
Paneli çok ucuza sattın başkan. :icon_yillarcaezildibi paket kent switch al,paneli sana teslim edeyim,gerisini herhalde yaparlar : (
gönlünden ne koparsa işteya sempatimi kazandın sen zaten, tütün alıyım da sarak olmamı?
gönlünden ne koparsa işte
kaliteli olsun ama bak
angara delüğanlısını mı kıracaktım ??
Paneli çok ucuza sattın başkan. :icon_yillarcaezildi
bi de böyle evde yapılmış ıslak kek gönderirsen panel köpeğin olsunçelikhan birinci sınıf kalite daha ne olsun çarşaf da beleşe bi abim getiriyor
Benim istemediklerimide banlayacaksa ver gitsin tamam.
angara delüğanlısını mı kıracaktım ??
bi de böyle evde yapılmış ıslak kek gönderirsen panel köpeğin olsun
nickini beğenmediklerini banladığımız gibi ukala sözler nickini sana veririm
sen tırmık'tan torpillisin olmBeni banlamayın la, aslında iyi biriyim :/
çocuk falan yok bende,işte kek yapamıyorum,sigara da bitti,bi paket sigaraya -sarma da olur- bi de keke tavım yani,panel falan hizmetinde işte.ya sen şimdi bilmezsin de ben müthiş yemek yaparım. bi dönem çocuk bakmışlığım falan var. hatta bi keresinde annemin gününde 18 çeşit pasta börek yapmıştım. vallaha bak tanıyanlara sor, herkes bilir.
çocuk falan yok bende,işte kek yapamıyorum,sigara da bitti,bi paket sigaraya -sarma da olur- bi de keke tavım yani,panel falan hizmetinde işte.
hekleyince beni unutma yeter.
sen tırmık'tan torpillisin olm
çocuk falan yok bende,işte kek yapamıyorum,sigara da bitti,bi paket sigaraya -sarma da olur- bi de keke tavım yani,panel falan hizmetinde işte.
hekleyince beni unutma yeter.