Forum Misyoneri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Forum Forum dolasip iclerindeki kinlerini kusarlar.
Sürekli Propaganda - siyaset yaparlar.
Amaclari sohbet muhabbet degil, Saf beyinleri kandirmak, Kendi beyinlerini yikayanlara hizmet etmektir.

Uzak durulmasi gereken tiplerdir.

Bu kişileri Kızılayda incil dağıtırken gördüm :p

Zararsızdırlar aslında ..

Forum milyoneri diye okudum..

Hiç rast gelmedim zaten gelsem de herkesin kendi hür iradesi var başkasının fikri ile oy verip siyaset yapıcaksa zaten hiç yapmasın..

Bu kişilerin büyük çoğunluğu psikolojide "yansıtma" olarak bilinen durumdan muzdariptir.

Yansıtma genel hatlarıyla suçlu olan ya da suçlu bulunabileceğini düşünen kişilerin o suçu başkalarına atfetmesi, yıkmaya çalışmasıdır.

Her forumda vardır forumun renkleri onlar elleşmeyin =) Severiz onları biz koruma altına aldık :p

Son zamanlarda sohbet,muhabbetimi arttırıp kabuğumdan çıktım bu yüzden üstüme alınmıyorum :D

Bu konunun da bir tür misyonerlik faaliyeti olduğunu düşünmekteyim.

Sonuçta bu da karşıt görüşleri karalama kampanyası.

Her görüşe saygı duyulabilir ama farklı görüşleri aşağılama, hakaret gibi sözlerle görüşler savunuluyorsa bu tür kişilere cevap dahi verilmez.
Genelde de böyledir, kimse kimsenin fikrini değiştiremez ve tahammülsüz kişiler hakaretlere aşağılamalara başlarlar.
Sonuçta onca tartışmadan elde kalan zaman kaybı, kırılmış kalpler, yitirilmiş dostluklardır.
Bir ateist ve bir Müslüman çok güzel dost olabilir, kimse kimsenin fikrine saygısızlık yapmadığı sürece her ortamda herkes istediğini söyleyebilir.

Üstlerine alinip, Dile getirildigi icin rahatsiz olanlardir.
Müritleri tarafindan, Begen butonuyla beslenenlerdir.
Hayal gücüne gurban Jack .d

Sözlük kurallarına uygun devam edelim beyler , bayanlar :)
iyi forumlar

bi anlatmissin ki hakkaten bana yehova sahitlerinin sistematik calismalarini hatirlatirlar.
tarlaya cikmalar ablalar abiler, maklube aaa pardon maklube diger taraf icindi hehe

Geri