X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Genelde dikkat cekmeye calisanlarin en sIk basvurdugu yoldur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlayışlı şey seni. Hayaldi gerçek oldu .pHayal dünyası serbest değil mi ? Olabiler tabikiLG8k5:
Ya fevo ne zaman hoj biriyle muhabbete girsem, sende giriyosun aramıza. Ben hiç sana giriyomuyum asdgdahfjsSizi rahatsız mı ediyor bu bey klara hanım
Anlayışlı şey seni. Hayaldi gerçek oldu .p
Ya fevo ne zaman hoj biriyle muhabbete girsem, sende giriyosun aramıza. Ben hiç sana giriyomuyum asdgdahfjs
Cumartesi nabıyon
Söylemee bencede feveran meraktan ölsün arkadas
Harbiden öleceğimi düşünmüyorsun diymi.
Zabaha kadar içecek biliyorum zaten
Nasılsın jesse özledim seni
kural yok ki forumda forumda kural yok. kural x, ben demistim girerken tr gibi forum yine yine yanılmadım
Vallahi haklisiniz, sizin gunlerdir devam eden hakaretlerinize tahammul ediyoruz. Girme o zaman deyince zirliyorsunuz. Cok acayip bir kafa yapisi, ama dikkat cekiyorsun boyle devam.
dikkat cekme ihtiyacı duyan biri degilim. eskisi kadar girmiyorum da merak etmeyin. cözümünüz harika “girme o zaman” “zırlıyorum” üslub da harika, ne diyim yazık
ben bu kısır tartısmaya girmeyecegim. söylenecek cok sey vardır elbet. ama kırıcısınız ve bi yere varamayız. ii aksamlar
İyi be fevo, ayar verip gidiyoruz işte. Mekanlar değişiyor çakallar değişmiyor. Hayatımız beyleee geçip gidiyeh
Hanimefendi siz bizi gunlerdir kiriyorsunuzBizde insaniz yahu, burada 25 tane yonetici var kim hangi saygisizligi yapti size bugune kadar? Istediginizi soyleyin biz yanlis yapmayiz ozur dilemeyiz kendimizi duzeltmeyiz demiyoruz, demedik ve demeyecegiz. Ama cok rica ediyorum sebeb belirtmeden hakaret etmeyin.
Yani surada keyifli vakit gecirmek varken gunlerdir bu sekilde davranmanin size veya bize ne faydasi var. lutfen.