Forum Kurallarina kafa tutan üye

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kural yok ki forumda forumda kural yok. kural x, ben demistim girerken tr gibi forum yine yine yanılmadım

Vallahi haklisiniz, sizin gunlerdir devam eden hakaretlerinize tahammul ediyoruz. Girme o zaman deyince zirliyorsunuz. Cok acayip bir kafa yapisi, ama dikkat cekiyorsun boyle devam.

dikkat cekme ihtiyacı duyan biri degilim. eskisi kadar girmiyorum da merak etmeyin. cözümünüz harika “girme o zaman” “zırlıyorum” üslub da harika, ne diyim yazık

dikkat cekme ihtiyacı duyan biri degilim. eskisi kadar girmiyorum da merak etmeyin. cözümünüz harika “girme o zaman” “zırlıyorum” üslub da harika, ne diyim yazık

Kullandiginiz nobran dile nazaran gayet terbiyeli bir uslup. Hatta hakettiginizi cok ustunde. Tek tek hakaret mesajlarinizi burada paylassam bir ise yarayacagini dusunmuyorum zira yaptiginiz aleni saygisizlik. Bir yanlis mi oldu rahatsiz olduğunuz saygisizca bir yaklasimami ugradiniz? Sikayet ettinizde ilgilenmedik mi? bir yonetici tarafindan taciz veya hakarete mi maruz kaldiniz?

Tek yaptiginiz israrli bir sekilde hakaret etmek, devamli israrli ve sistemli bir sekilde. Bakin nasil zorunuza gidiyor ayni sekilde karsilik aldiginizda. Peki size bu hakki veren tam olarak nedir? Yani ne yasadinizda sistemli bir sekilde hakaret ediyorsunuz?

ben bu kısır tartısmaya girmeyecegim. söylenecek cok sey vardır elbet. ama kırıcısınız ve bi yere varamayız. ii aksamlar

ben bu kısır tartısmaya girmeyecegim. söylenecek cok sey vardır elbet. ama kırıcısınız ve bi yere varamayız. ii aksamlar

Hanimefendi siz bizi gunlerdir kiriyorsunuz :) Bizde insaniz yahu, burada 25 tane yonetici var kim hangi saygisizligi yapti size bugune kadar? Istediginizi soyleyin biz yanlis yapmayiz ozur dilemeyiz kendimizi duzeltmeyiz demiyoruz, demedik ve demeyecegiz. Ama cok rica ediyorum sebeb belirtmeden hakaret etmeyin.

Yani surada keyifli vakit gecirmek varken gunlerdir bu sekilde davranmanin size veya bize ne faydasi var. lutfen.

İyi be fevo, ayar verip gidiyoruz işte. Mekanlar değişiyor çakallar değişmiyor. Hayatımız beyleee geçip gidiyeh

tenor.gif

Hanimefendi siz bizi gunlerdir kiriyorsunuz :) Bizde insaniz yahu, burada 25 tane yonetici var kim hangi saygisizligi yapti size bugune kadar? Istediginizi soyleyin biz yanlis yapmayiz ozur dilemeyiz kendimizi duzeltmeyiz demiyoruz, demedik ve demeyecegiz. Ama cok rica ediyorum sebeb belirtmeden hakaret etmeyin.

Yani surada keyifli vakit gecirmek varken gunlerdir bu sekilde davranmanin size veya bize ne faydasi var. lutfen.

Surada kac kisiyiz de 25 yonetici var ya. Zaten 23 kisiyiz. Kim o iki kisi!:dancing:

Geri